Södra Teatern öppnar Stockholms högst belägna nattklubb

Tidigare i år nyinvigdes klubbmeckat Södra Bar efter en ordentlig renovering. Lagom till sommaren tar Södra Teatern nästa steg och förvandlar Champagnebaren på våning sju till Stockholms högst belägna nattklubb.
- Vi behåller vår position som ledande nattklubbsarrangör även under sommaren och välkomnar alla med fri entré, säger Martin Johansson, nattklubbschef.

Södra Bar och Mosebacke Etablissement fortsätter under sommaren att leverera hip hop, house och en rad andra genrer på Södran. Nytt för i år är att man även kan festa loss i Champagnebaren på sjunde våningen, där en mix av genrer, dj:s och gäster står på agendan från onsdagar till lördagar. Bland annat blir det röjiga onsdagsfester med klubblegendarerna Andreas Leander och Kim Högstedt, samt torsdagskvällar med hip hop, R'n'B och house. Dessutom kan klubbbesökare njuta av verandan med utsikt över stan.

Den 28 juli är det dags för den årliga underklädesfesten att inta hela huset. Här ska alla oavsett sexualitet, könsidentitet, kropp eller ålder få tillfälle att festa i trosor och kalsonger. Förutom arrangören Petter Wallenberg och flera av den svenska queerscenens mest tongivande dj:s gästas eventet i år av DJ Silverhook från Londons hypade gayklubb Beefmince.

- Förra året slog vi alla tänkbara rekord. Med årets arrangörer, som är en dysfunktionell familj bestående av skandaldrottningar, coola klubbkids och emoungar med mig som uppmärksamhetstörstande mamma i täten, kommer vi ytterligare förstärka vår ledande position i Stockholms nattliv, avslutar Martin Johansson.

Mer information: Södra Teatern