Thatsup växer och söker nu account manager

OBS. TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Thatsup är en nöjesguide med fokus på restauranger där du får både våra egna och läsarnas bästa lokala tips på var du hittar stans saftigaste hamburgare, hetaste konserter, vassaste frisörer, roligaste aktiviteter och mycket mer.

Vi gillar att kalla oss själva för en "start-up", eftersom det brukar förknippas med mindre bolag, unga personer, IT, tillväxt, innovation, höga ambitioner, skalbarhet och andra spännande saker. Och självklart startade vi i en källare.

För två år sedan tog vi första steget i vår expansion när vi gick från ett enmansbolag till att bli tre anställda. Den 1 juni 2015 tog vi nästa steg, när vi moderniserade sajten och nylanserades som Thatsup (tidigare "WhatsupSthlm"). Inom ett halvår ska vi vara sex personer. Internet utvecklas snabbt och vårt mål är att ligga i framkant och föra den utvecklingen framåt.

Vi anser oss vara en modern arbetsgivare med fria arbetstider, stort eget ansvar och platt organisation. Att företaget är litet är positivt för dig som anställd. Teamet är tight och du är hela tiden med och påverkar bolagets utveckling.

Nästa steg i vår expansion blir att anställa ytterligare en account manager. När vi anställde vår nuvarande AM för snart två år sedan var det med höga förhoppningar, men väldigt lite erfarenhet. Sedan dess har vi byggt upp en organisation kring försäljningen som har överträffat våra förväntningar.

Jobbet kommer till en början i princip enbart att bestå av försäljning. Du genomför hela ledet själv - från mötesbokning till produktleverans och kundvård. Allt eftersom du bygger upp din kunstock kommer arbetet att övergå i kundrelationer. Relationerna du bygger upp är med krögare, marknadschefer, VD:ar, butiksägare och andra spännande personer som bidrar till att göra jobbet så kul som det är. Vi har ett mycket förmånligt löneupplägg.

Om jobbet
- Spännande start-up.
- Modernt med stort eget ansvar, fria arbetstider och platt organisation.
- Liten organisation och varierat arbete.
- Bra lön, provision vid försäljning samt löpande provision på din kundstocks omsättning.
- Du bygger upp ett stort kontaktnät i branschen.
- Din insats kommer tydligt avspeglas i bolagets utveckling.
- Utgår från Stockholm, men inkluderar en del resor till Malmö och Göteborg.

Om dig
- Du söker en långsiktig arbetsplats.
- Tidigare erfarenhet och en gedigen passion för försäljning och kundrelationer är ett krav. (OBS! Återigen, detta är ett krav).
- Har disciplin och uppskattar och har erfarenhet av eget ansvar.
- Gediget intresse för Stockholms nöjesliv.
- Ett socialt geni som älskar att träffa och snacka med folk.

Om du är intresserad, droppa ett mail i vår inbox: [email protected]. Ju förr, desto bättre. Observera att vi inte hanterar ansökningar per telefon. Finns annonsen kvar, är jobbet fortfarande ledigt. När platsen är tillsatt meddelar vi det här. Vi svarar så klart alla som söker.

Augusti 2015,
Adam Linders, VD