Tävlingsbidrag blir ny OBW-burgare

För att möta responsen från gästerna har OBW uppgraderat sina hamburgare med nytt kvalitetskött, och som tack för gensvaret har man dessutom utlyst en tävling i den hemliga Facebook-gruppen Hamburgare. Deltagarna får bidra med egna receptförslag till en ”Dedication Burger” som lanseras under en stor fest fredagen därpå.

Vinnarburgaren utses under en omröstning på söndagen och lanseras fredagen den 14 oktober på OBW Kungsgatan. Då hålls ett stort event där medlemmarna i Facebook-gruppen bjuds in tillsammans med sina vänner och får två gratisburgare var. Det blir även AW-priser på öl samt tilltugg och chicken wings. Under kvällen hålls prisutdelning med vinnartrofé, och förhoppningen är att det blir ett vandringspris med fler kommande tävlingar.

- Jag gillar den interaktiva delen, det är en kul process. Crescendot blir så klart festen, ett maxat AW-event som förhoppningsvis skapar köer hela vägen från Stureplan, säger Pär Svensson, marknadschef på OBW.

Datum
Deadline för tävlingsbidragen: kl 23.59 tors den 6 okt
Omröstning: Pågår från lör morgon fram till sön kl 00.00
Lanseringsfest: Fre den 14 okt

Ps. För dig som vill komma, se om du har några vänner som är med i gruppen och se till att de bjuder in dig. Gruppen är inte sökbar på Facebook eftersom den är hemlig.

Mer information: OBW Kungsgatan - Outstanding Burgers and Wings