Världens största whiskeyprovning på KLTK

Är du en obotlig whiskeyfantast eller bara nyfiken? Nu har du chans att öka dina kunskaper och samtidigt vara med och slå rekord. Målet är att samla minst 3000 whiskyälskare till Kungliga tennishallen lördag den 4 juni när The Ardbeg Challenge Stockholm 2011 siktar på att slå världsrekordet i spritprovning.

Den enorma whiskeyprovningen håller på från 16.00 till 20.00 och leds av Ardbegs master distiler - Michael Heads. Tillställningen ska bland annat fungera som en mötesplats för Ardbeg-fans från hela världen. Whiskeymärket är känt för att vara den mest rökiga single malt whiskeyn från Islay. Och förutom Ardbegs master distiler är även head of whisky creation-Dr Bill Lumsden på plats för att representera. Det blir en dag fylld av mingel, whiskeyprovningar, spännande uppträdanden samt en och annan överraskning.

Skynda dig att registrera dig nu. Det är först till kvarn som gäller. Men har du inte möjlighet att delta så kan du alltid gå till någon av dessa barer som har ett gediget utbud av spännande whiskeysorter. Klicka på namnen för mer information.
Glenfiddich Warehouse, Akkurat, Saddle & Sabre Saloon & Steakhouse, The Bull and Bear Inn och The Queens Head.

Kungliga Tennishallen | 16-20 | 399 kr | Anmäl dig på ardbegchallenge.com