Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

EatwithJonna

5,0 • 1 recension
EatwithJonna

Färgglatt smörrebrödshak på Söder med personlig inredning och ett gäng annorlunda varianter av den danska smörgåsen. Här serveras allt från hemlagad leverpastej till rostade rotfrukter som pålägg, och den som vill kan kombinera godbiten med en hantverksöl. EatwithJonna fungerar både som lunchställe och som aw-häng efter jobbet.

Mitt på Söder ligger detta färgstarka ställe, som en social mötesplats både för sköna lirare i området och för de på väg från jobbet. Dessutom välkomnas även fyrfota vänner, då ägarens egen vovve ofta hittas i sin korg lyftandes blicken mot nya gäster.

Hit kommer du när du är sugen på det som ligger oss skandinaver varmt om hjärtat, nämligen mackan. Dock är det en uppdaterad version i smörrebrödstappning som gäller, och dessa avnjuts med fördel tillsammans med en välkyld hanverksöl, eller varför inte en Tuborg? För att gå all in på upplevelsen bör du även slänga ett öga mot bardisken och välja rätt snaps till ditt smörrebröd.

Slink in på ett smörrebröd över lunchen, eller ramla förbi med gott sällskap framåt eftermiddagen. Här hänger du på danskt manér i all enkelhet för att avhandla det som hänt sedan sist, eller för att byta några sociala meningar med stammisarna på ljugarbänken utanför.

Ägaren Jonna står själv för menyn, och vad du än fastnar för kan du räkna med genuina smaker, serverat på udda porslin. Samma stuk gäller på dryckerna som på de omsorgsfullt utvalda råvarorna. Småskaligt och schysst, med hjärtat på rätt ställe.  

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Carolina B.

Supercharmigt ställe, helt klart en otippad och mycket färgstark oas på flera sätt. Här möts du av personlighet och ett roligt koncept som borde falla alla smörgås-lovers i smaken.

Personligen vurmar jag i allmänhet för kontinentala vibba... Visa hela »