Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Södra Bar

0,0 • 0 recensioner
Södra Bar

Inne på Södra Teatern huserar Södra Bar – även kallad Söders vardagsrum. Med två barer och varierande nattklubbar som spelar allt från hiphop till indie är detta ett väletablerat alternativ i Stockholms uteliv. Missa inte heller verandan med utsikt över hela stan.

Södra Bar har länge lockat festsugna till de k-märkta lokalerna mitt på Södermalm. Våren 2016 slogs dörrarna upp igen efter en totalrenovering och idag samsas de antika målningarna och guldornamenten med arkitektritad miljö. Här ryms två barer, dansgolv och en scen, och på helgerna hittar du nattklubbar med inriktning på bland annat hiphop, 90-talsmusik och indie. Välj mellan loungehäng och panoramavy eller dansgolv, dj:s och liveakter.

Under varma månader bjuder Södra Bars veranda, tillika uteservering, på utsikt över Mosebacketerrassen och Stockholms inlopp. Den som vill ha hela gustavianska härligheten för sig själv kan även hyra Södra Bar för fester och events. Lokalen funkar bra för allt från mingel till olika sittningar.

Se även Södra Teatern

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Södra Bar!