Guiden till prisvärda frisörer i Stockholm

Slitna toppar eller dags för en helt ny frisyr? Att hitta en billig frisör i Stockholm är inte lätt om man inte lockas av den riktiga budgetfrisören runt hörnet. Men det finns mellanalternativ som ger valuta för pengarna. Här tipsar vi om prisvärda frisörer i Stockholm som är kvalitativa och lite snällare mot plånboken på samma gång. I guiden ingår bra frisörsalonger där en klippning inte behöver kosta mer än 400-500 kr och där du med andra ord kan göra ett välbehövligt "klipp". Här hittar du Stockholms mest prisvärda frisörsalonger.

Se även:
- Bästa frisörer: Stockholms bästa frisörer
- Hårförlängning: Frisörer som är bra på hårförlängning
- Barberare: Stockholms vassaste barberare

Salong Headzone: Fokus på färg och hårförlängningar
Headzone, som har blivit så poppis att de nu har tre salonger, specialiserar sig på färg och hårförlängningar. Här strömmar kunderna in och ut på dagarna, både till bokade tider och drop-in. På köpet får du ett tjugotal kunniga frisörer, välbehövliga frisyrtips, produktråd och det centrala läget. Priserna kontra kvalitén är helt klart bland stans bästa.
Prisexempel: Klippning ca 380-490 kr
Mer information: Salong Headzone, Barnhusgatan 1c, City
Mer information: Salong Headzone, Rådmansgatan 46, Vasastan
Mer information: Salong Headzone, S:t Eriksgatan 76, Vasastan


Headzone

Peach Stockholm: Rogivande miljö och trevliga priser
Peach Stockholms salonger är lika mysiga som ambitiösa. Här kan du luta dig tillbaka i hemtrevlig miljö och lämna över dig dig själv i erfarna händer som är bra på allt från vanliga behandlingar till extensions och bruduppsättningar. Det är bara att välja och vraka. Även prislistan är trevlig.
Prisexempel: Klippning ca 430-540 kr
Mer information: Peach Stockholm Vasastan, Vanadisplan 2, Vasastan
Mer information: Peach Stockholm Östermalm, Erik Dahlbergsallén 9, Östermalm

 
Peach Stockholm

Michael & Frisörerna: Mångsidigt och prisvärt
Ambitilös hårsalong på Söder som fixar allt från ögonbrynen till bröllopslooken och festuppsättningen. Här jobbar man med ledande produkter som Kérastase och Ghd. Att Michael & Frisörerna dessutom har humana priser gör detta till en av våra favoritsalonger i Stockholm. Ett klippvänligt alternativ där du kan känna dig väl omhändertagen.
Prisexempel: Klippning ca 520-650 kr, inkl färg/slingor ca 950-3 500 kr
Mer information: Michael & Frisörerna, Götgatan 84, Södermalm


Michael & Frisörerna

Patricia Z Hair and Beauty: För alla åldrar
Gemytliga Patricia Z Hair and Beauty ligger charmigt belägget på en Östermalmsgata. Här står det personliga i fokus, färgning och klippning anpassas efter varje kunds unika behov - det ska vara lätt att vara snygg i håret. Här erbjuds traditionella hårbehandlingar och Patricia som driver salongen är utbildad färgtekniker. Denna prisvärda salong erbjuder även barnklippning samt hembesök.
Prisexempel: Damklippning ca 500 kr, färgning från ca 950 kr
Mer information: Patricia Z Hair and Beauty, Östermalmsgatan 78, Östermalm


Patricia Z Hair and Beauty

Swedish Natural: Med proffsiga extensions i fokus
Hög kvalitet till låga priser - det är mottot på den här prisvärda bloggfavoriten nära Odenplan. Fokus ligger på professionella hår- och fransförlängningar samt traditionell klippning. Bland produkterna som salongen använder hittar du bland annat Olaplex, ett märke som ska vara extra snällt mot svallet.
Prisexempel: Klippning från ca 450 kr, hårförlängningar från ca 3 000 kr
Mer information: Swedish Natural, Sveavägen 79, Vasastan


Swedish Natural

Hårcenter: Kvaliteten långt över priset
Såväl puls som ambitionsnivå är hög inne på Hårcenters salonger i centrala stan. Här hittar du ett brett utbud av behandlingar utförda med flinka fingrar, och priserna är oförskämt låga. Vill du få valuta för klipp-pengarna i centrala stan är detta ett riktigt budgetvänligt alternativ med lika gott mottagande.
Prisexempel: Damklippning ca 430 kr, herrklippning ca 370 kr
Mer information: Hårcenter, Kungsgatan 56, City
Mer information: Hårcenter, Olof Palmes Gata 9, City

 
Hårcenter Kungsgatan

Stockholm Stylisterna: Budgetvänligt stylingmecka
Stockholm Stylisterna kan närmast beskrivas som en kreativ lekplats för skönhetsintresserade där du kan vara modell för en dag, få en total makeover eller ta del av mycket annat på den breda repertoaren. Bäst av allt är kanske ändå att priserna är överraskande plånboksvänliga, trots nivån på de hängivna frisörerna.
Prisexempel: Klippning ca 380-420 kr (makeover ca 490-790 kr)
Mer information: Stockholm Stylisterna, Tegnérgatan 15, Vasastan


Stockholm Stylisterna

Hos Marie: Värt en omväg
Vill du ha en prisvärd klippning kan en tur till Älvsjö absolut löna sig. Hit tar sig nämligen kunder från övriga delar av stan för att besöka Hos Marie, en familjär salong med ett troget gäng frisörer som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar. Bland produkterna finns Icon och Abba, två märken som tänker extra mycket på miljön.
Prisexempel: Klippning ca 490-590 kr
Mer information: Hos Marie, Älvsjövägen 2, Älvsjö


Hos Marie

StudioCare: Tar hand om dig
På StudioCare hittar du fyra frisörer som fixar det mesta inom hårvård till humana priser, från styling till hårförlängning. Behandlingarna utförs i hemtrevlig miljö där man kan passa på att koppla av medan håret får sig ett lyft.
Prisexempel: Klippning fr ca 500 kr
Mer information: StudioCare, Grevgatan 19, Östermalm

Fixa håret på frisörskola
Vill du ha en extra bra deal är elevbehandlingar ett hett tips. På Svenska frisörskolan kan du exempelvis klippa dig och färga håret för en billig penning, men se till att ha gott om tid eftersom behandlingen tar längre tid än hos en vanlig frisör.
Prisexempel: Klippning ca 125 kr 

Andra guider du kanske är intresserad av
- Spa: Stockholms bästa spa
- Bästa frisörer: Stockholms bästa frisörer
- Hårförlängning: Frisörer som är bra på hårförlängning
- Barberare: Stockholms vassaste barberare

Om guiden till prisvärda frisörer i Stockholm
Guiden till prisvärda frisörer i Stockholm uppdateras löpande. Prisinformationen uppdateras någon gång per år eller oftare. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet någon frisör som är riktigt prisvärd i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Det går också bra att maila oss på hello@thatsup.se. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på det ställe du nu väljer att gå till.

Relaterade artiklar:

Visa på karta