Här är salongerna som är bra på ögonfransar i Stockholm

Har du ledsnat på mascara, behöver du festfransar inför kvällen eller vill du bara pigga upp blicken lite? Då är du inte ensam – att fixa ögonfransarna på salong har blivit en riktig skönhetstrend i Stockholm. Många ställen erbjuder färgning och ögonfransförlängning i form av allt från singelfransar till glammiga volymfransar, men det gäller att hitta rätt om man vill få fina fransar utan slarv. Här guidar vi både rookies och ögonfransjunkies till salonger och stylister som är extra bra på ögonfransar i Stockholm.

Kolla även
- Frisörer: Guiden till Stockholms bästa frisörer
- Nagelsalonger: Här hittar du Stockholms bästa nagelsalonger
- Spa: Stockholms bästa spa
- Skönhetssalonger: Stockholms bästa skönhetssalonger

Min Syster & Jag: Stammis-specialist
Spa-terapeuten och fransspecialisten Cecilia har jobbat med fransar sedan 2009 och kundkretsen är stadig. På den här mysiga salongen mitt i stan förlänger, böjer och färgar hon efter kundernas önskemål. För en extra slant kan du dessutom få en ansiktsmask under behandlingen.
Prisexempel: Fransförlängning nytt sett ca 1 100 kr
Mer information: Min Syster & Jag, Arsenalsgatan 6, City

Finare Fransar: Fullt fokus på fransar
Finare Fransar är den första fransförlängningskedjan i Sverige och här ägnar de sig helhjärtat åt just ögoninramning, från tidig morgon till sen kväll. Tanken är att även erbjuda de bästa priserna, vilket bland annat inkluderar elevpriser och VIP-erbjudanden.
Prisexempel: Fransförlängning nytt sett ca 495 - 995 kr
Mer information: Finare Fransar, Torsgatan 69, Vasastan

Beauty by Dilli: Mysig lyx
En personlig liten oas mitt i stan som specialiserat sig på att färga, förlänga och forma ögonfransar och bryn. Till behandlingarna används både syntetfransar och färger av hög kvalitet, och om du skulle vilja ha en extra festlig look så går det även att få glammiga fransar med glitter och små stenar.
Prisexempel: Fransförlängning 60 min ca 595 kr
Mer information: Beauty by Dilli, Döbelnsgatan 45, Vasastan


Beauty by Dilli

Fransverkstaden: Skräddarsy din look
Fransverkstaden ligger vid Tekniska högskolan och specialiserar sig på fransar efter ögon och önskemål. Här kan du fixa både en naturlig och en glamorös look, men var beredd på att eventuellt få ställa dig på väntelista om du är ny på salongen. Den befintliga skaran kunder är nämligen stor. 
Prisexempel: Fransförlängning ca 695 - 1 295 kr
Mer information: Fransverkstaden, Odengatan 15, Vasastan

Beauty and Me: Från London till Sthlm
Skönhets- och brynspecialisten Nina Asgar jobbade tidigare i London, där hon bland annat utbildade ögonfransförläggningar. Idag driver hon sin egen salong nära Stureplan och erbjuder olika typer av fransförlängningar - från singelfransar (med eller utan färgning) till Russian volume lashes. För den som önskar välformade ögonbryn är Nina Asgar även expert på trådning. Mellan den 27 mars - 1 april erbjuds 25% rabatt av spraytan eller färgning av fransar och bryn vid bokning via hemsidan.
Prisexempel: Singel ögonfransförlängning från ca 1 150 kr
Mer information: Beauty and Me by Nina Asgar, Kungsgatan 17, City


Beauty and Me

NK Beauty Lounge: Lyxigt helhetskoncept i farten
Ta en paus från shoppingen och ge fransarna en quick-fix på NK Brow Bar, brynbaren inne på NK:s skönhetssalong. Här kan du till exempel kombinera ett par "wow-lashes" (volymfransar) eller en fransböj med allt från trådning till ansikts- och ögonmasker.
Prisexempel: Fransförlängning nytt set ca 1 295 kr
Mer information: NK Beauty Lounge, NK gatuplan, Hamngatan 18-20, City

Rapide for Brows: Färgar och formar mitt i vimlet
Inne i Mood-gallerian huserar samma koncept som står bakom brynbaren på NK. Rapide erbjuder snabba, lättillgängliga behandlingar för hela ansiktet, såsom skräddarsydd fransförlängning, färgning och trådning. Den som befinner sig i Sturegallerian kan även få en Rapide-behandling på salongen Corinne & Friends.
Prisexempel: Fransförlängning nytt set ca 1 350 kr
Mer information: Rapide for Brows Mood Stockholm, Mood, Jakobsbergsgatan 13, City
Mer information: Corinne & Friends Sturegallerian, Sturegallerian 60, Östermalm

Spa by us: Ögonlyx
Varför inte göra behandlingen till ett skönt spa-besök? På Spa by us på Riddargatan kan man pigga upp ögonen med fransförlängning, fransböjning och frans- och brynfärg samtidigt som man njuter av den rogivande miljön. Lyx för både ansikte och själ.
Prisexempel: Fransförlängning nytt set ca 1 300 kr
Mer information: Spa by us, Riddargatan 3, Östermalm

Sweet Ambrosia Beauty Center: Proffsig boost
Två avkopplande salonger med fransförlängningar som en av sina största specialiteter. Här appliceras både klassiska fransar och volymfransar av erfarna stylister som hjälper till med att välja ut längd och tjocklek. Börja med ett prova-på-set om du är osäker på vad som känns bäst.
Prisexempel: Klassisk fransförlängning nytt set ca 1 295 kr
Mer information: Sweet Ambrosia Beauty Center Mariatorget, Maria Prästgårdgatan 29, Södermalm
Mer information: Sweet Ambrosia Beauty Center Stureplan, Biblioteksgatan 29, Östermalm

Swedish Natural: Fokus på förlängningar
På Swedish Natural står hårförlängningar i centrum, och det gäller både fransar och frisyr. Salongen förbättrar dina egna fransar och erbjuder kompletta falsk lashes för den som vill slippa sminka sig eller önskar en anti age-effekt. Dessutom till lite snällare priser.
Prisexempel: Fransförlängning volym nytt set från ca 800 kr
Mer information: Swedish Natural, Sveavägen 79, Vasastan


Swedish Natural

Saint de Lucy: Ögonfransjunkie med gott samvete
Stylisterna på Saint de Lucy jobbar noggrant med allt från nya syntetfransar till "power"-påfyllning och färg, och de har även expresstider för en snabb uppiffning. Här satsar man hårt på både hantverk och upplevelse - dessutom är salongen miljövän och medlem i Djurens Rätt.
Prisexempel: Fransförlängning nytt set ca 1 200 kr
Mer information: Saint de Lucy, Wargentinsgatan 7D, Kungsholmen

Salong Extension: Bland de största och första i Sverige
I Aspudden ligger denna välkända föregångare inom fransförlängning. Ägarna har hållit på sedan 2006 och driver numera även Lashia, skolan som utbildat hundratals fransexperter i hantverket. Några av dessa arbetar idag på själva salongen och tar emot mängder av stammisar.
Prisexempel: Fransförlängning nytt set ca 1 100 - 1 400 kr
Mer information: Salong Extension, Hägerstensvägen 131, Söderort

Stilo Sthlm: Kvalitet på Kungsholmen
Stilo Sthlm erbjuder professionella ögonfransförlängningar av certifierade stylister som har koll på den senaste tekniken. En del av salongen utgörs av Ögonfransar Sthlm, som grundades 2010, och vid sidan om detta sysslar de även med spraytan och shellac.
Prisexempel: Fransförlängning nytt set ca 1 500 kr
Mer information: Stilo Sthlm, Karlsviksgatan 3, Kungsholmen

Flowerhill: Mysigt alternativ i Gamla Stan
Allt från massage till kliniska behandlingar står till buds på denna salong vid Järntorget i Gamla Stan. Om du vill förbättra ögoninramningen så hjälper de till med fransförlängning, färgning och plockning. Stor erfarenhet och lite lägre priser.
Prisexempel: Fransförlängning ca 995 kr
Mer information: Flowerhill, Triewaldsgränd 1, Gamla Stan

Andra guider du kanske är intresserad av
- Dagspa: Stockholms bästa dagspa
- Extensions: Frisörer som är bra på hårförlängning i Stockholm
- Smycken: Stockholms bästa smyckesbutiker
- Underkläder: Underkläder i Stockholm, här hittar du de bästa butikerna

Om guiden till salonger som är bra på ögonfransar i Stockholm
Guiden till salonger som är bra ögonfransar i Stockholm uppdateras löpande. Prisinformationen uppdateras någon gång per år eller oftare. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet någon salong som erbjuder riktigt bra ögonfransförlängning i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Det går också bra att maila oss på hello@thatsup.se. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på det ställe du nu väljer att gå till.

Relaterade artiklar:

Visa på karta