Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Debaser Hornstull Strand

4,0 • 1 recension
Debaser Hornstull Strand

Här hittar du Debasers välbeprövade konsert- och klubbkoncept som slog upp dörrarna i Hornstull år 2013. I anslutning till stora scenen ligger även Calexico's, en ambitiös mexikansk restaurang och öl- och cocktailbar, samt Bar Brooklyn där det bjuds på amerikansk öl och mat liksom olika events.

Debaser är väletablerat på Stockholms kulturkarta. Sedan Debaser Slussen öppnade 2002 har både scenen och klubben varit ett stående inslag i utelivet. Inför Slussens ombyggnation samlades 20 000 signaturer in för att rädda flaggskeppet. Lyckligtvis förvaltar Hornstulls Strand arvet väl.

Scenen stoltserar med uppträdanden var och varannan dag med etablerade artister, aktuella talanger och dj:s som snurrar plattorna fram till småtimmarna. Stilen appellerar till en bred målgrupp. Musikgenres i form av allt från rock och punk till elektronisk dansmusik finns välrepresenterade.

Debaser Hornstulls Strand erbjuder allt för en fulländad upplevelse. Förutom ambitiösa restauranger och barer som sätter smak på både dagen och kvällen erbjuds kompletta fest och eventlokaler. För detta erbjuder Debaser färdiga paket samt skräddarsydda lösningar.

Öppettiderna kan variera, se hemsidan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.