1889 Fast Fine Pizza

3,8
23 betyg
$$
Pizzaställe
1889 Fast Fine Pizza
3,8
23 betyg

På 1889 Fast Fine Pizza inne i MOOD Stockholm äter du fin-pizza i stilig miljö, kantad av svart marmor och färgstark graffiti konst. Pizzorna beställer du över disken och dessa komponeras effektivt framför gästerna.

Under parollen ”fast fine” har 1889 har tagit den lite lyxigare pizzaupplevelsen till Moodgallerian – här kombineras nämligen fine dining-upplevelser med fast food-tänk på modernt vis. Huvudnummer är finpizzorna som både beställs och hämtas upp vid disken och är klara på ett par minuter. På menyn hittas ett urval av pizzor, gjorda med eller utan den traditionella tomatsåsen, som tillagas på utvalda råvaror i en stenugn som mäter upp till cirka 600 grader. För den som är sugen på något lättare erbjuds även sallader, med eller utan kött.

I lokalen, med plats för 145 gäster, samsas lyxiga inslag som svarta marmorytor, eleganta sammetsstolar och överdådig graffitikonst av den erkända spanska duon PichiAvo. Här kan man slå sig ner för en lunch eller middag, eller ta ett glas vin eller en noggrant utvald öl om man känner för det. På 1889 är det drop-in som gäller, men det går även att boka bord för större sällskap. Eller varför inte beställa takeaway – till och med pizzakartongerna har designats för att bjuda på en lyxig upplevelse.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
23

Recensioner av 1889 Fast Fine Pizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Körde en pizzavecka för att testa utbudet runt Östermalm.

Började veckan här i Mood 🍕

Absolut nöjd! Beställde via en QR-kod, maten kom snabbt, fräsch och härlig lokal och pizzan var mer än godkänd.

Mjuk och ”flu...

Riktigt schysst lokal. Älskar att man beställer med QR-kod vid bordet. Pizzorna är riktig goda, jag tog pizzan med portobello och tryffel.

Listad i: City lunch 👌

Ganska mysig lokal, schysst och snabb lösning att beställa med QR kod vid bordet! Jag provade deras Margherita som var god. Provade även chèvre och pears, bra kombo mellan sötma och sälta. Svag 4a!

Var i stan en lördag och handlade lite och passade på att smita in här och äta lunch. Jag har åkt förbi det med bilen flera gånger, men tänkte inte på att det låg inne i Mood-gallerian. Blev ett perfekt stopp för en mysig helglunch. ...

Tycker inte dessa pizzor är så bra. Nu när så många bra ställen öppnat (typ Meno Male, Crispy pizza bistro, 450 gradi tex) har en blivit kräsnare men absolut - det är inte dåligt, men inte heller bra.

Riktigt fint och trevligt ställe. Har ätit här två gånger, och pizzan är okej. Man har blivit lite bortskämd med 450 Gradi och Meno Male. Den nivån når inte 1889 upp till. Men helt ok!

Ätit lunch här några gånger och det är mysigt, lite mörkare och nice inredning. Tryffelpizzan är mums!! Älskar också deras lyxiga pizzakartonger när man beställer hem, plus!!

Listad i: Bästa pizzan!

Efter en lång dag i Uppsala samt IKEA, kom jag och sambo hem - utmattade och helt hangry (som en lätt blir), vi kollade igenom de appar man kan använda sig för att slippa resa sig ur soffan och ändå få mat till dörren.

Vi letade fram olika pizzerio...

Jag har besökt 1889 för både lunch och middag, och har lämnat restaurangen precis lagom mätt och belåten efter varje besök. En snabbmatsrestaurang förklädd till finkrog (i positiv bemärkelse!) gör att jag gärna återvänder till...

Testade stället igår då jag hade vägarna förbi. Konceptet lovart stort, men faller platt. Förstår tanken men servicen och nivån på pizzan håller inte (inte ens i närheten). Förstår att personalen är ny och rutiner behö...

Goda pizzor och sallader, dock lite för lite mat i salladerna. Passar perfekt för aw eller lite spontanare middag. Trevlig miljö.

Texten har översatts automatiskt.

Coolaste restaurangen jag har sett på länge. Pizzorna är stora och så är vibe.
En fantastisk valuta för pengarna, pizzor var allt mellan 9-19USD men platsen kändes som en fin restaurang. Ett måste om du är i stan!

Så gott och riktigt inspirerande lokal!

Fantastiska pizzor! Inredning är en mix av elegans och street art- så snyggt!

Mycket gott, fin miljö och trevlig personal :-)

Käkade en spicy salami som faktiskt var spicy! Trevlig personal och inspirerande miljö!

Godaste pizzan i Stockholm! Ligger dock lite undangömt. Fantastiskt interiör, man vill bara sitta kvar. Satsa på drinkar!

Beetroot Chèvre Pizzan är min absoluta favorit och den kostar bara 119kr, du får mycket för pengarna. Pizzaboxen är definitivt den coolaste jag har sett. Annars är det ett väldigt trevligt ställe att hänga på kvällarna och helgerna!

Texten har översatts automatiskt.

Bad, riktigt dålig mat! Cool atmosfär, trevlig dekoration men verkligen värsta pizza någonsin. Vi letade bokstavligen ost och pålägg! Salt bröd med olja!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
23

Representerar du 1889 Fast Fine Pizza?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på 1889 Fast Fine Pizza?

På 1889 Fast Fine Pizza serveras bland annat:

  • Sallader
  • Vegetariskt
  • Italienskt
  • Pizza

Vad kostar det att äta på 1889 Fast Fine Pizza?

1889 Fast Fine Pizza ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har 1889 Fast Fine Pizza uteservering?

Ja, 1889 Fast Fine Pizza har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Har 1889 Fast Fine Pizza vegetariska alternativ på menyn?

Ja, 1889 Fast Fine Pizza har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från 1889 Fast Fine Pizza?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från 1889 Fast Fine Pizza. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger 1889 Fast Fine Pizza?

1889 Fast Fine Pizza ligger på Mäster Samuelsgatan 18, 11144, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 250m).