Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bar Brooklyn

2,5 • 2 recensioner
Bar Brooklyn

Amerikanska Bar Brooklyn huserar inne på Debaser i Hornstull, där de bland annat bjuder på burgare och öl från Brooklyn Brewery. Här hittar du sliders, pulled pork och det mesta som framkallar New York-vibbar. Ta en mikrobryggd öl från USA och håll utkik efter vad som är på gång - programmet inkluderar allt från afterwork till klubbar, bokreleaser och populära quiz-kvällar. Intill hittar du även mexikanska restaurangen Calexico's.

Se även Debaser Hornstull Strand, Calexico's

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Ari T.

Mysigt ställe men stake sandwichen höll inte kvalité. Bad om medium men fick närmare well done. Biten hade också många senor och det gick knappast att skära i den. Dijon var det för mycket av och varje bit nlev dominerad av senapen. Salladen var ju lyckad... Visa hela »

Johanna L.

Har varit på Bar Brooklyn i samband med deras musik-quiz, riktigt kul och musiknördigt. Ett tips till den som vill testa sina musikkunskaper! När det gäller maten har jag bara testat vegoburgaren som dock smakade ganska mycket som en vanlig burgare och def kostade mer än de... Visa hela »