Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bun Meat Bun Farsta

4,2 • 5 recensioner
Bun Meat Bun Farsta

Bun Meat Bun i Farsta började som ett populärt pop up-ställe och blev snart ett permanent alternativ till innerstans nya hamburgerrestauranger. Här gäller "fast casual"-mat, snabbt men serverat i avslappnad miljö. Hamburgarna får sin speciella karaktär av den så kallade "smashtekniken" där köttet pressas så att burgarna blir platta och får hård stekyta, och som hamburgerbröd används ett fluffigt potatisbröd. Bun Meat Bun har 30 platser för vallfärdande burgarentusiaster och vägen till pendeltåget och tunnelbanan är kort.

Se även Bun Meat Bun Söderhallarna

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredric E.

Vansinnigt goda burgare!!

Adam L.
Christian H.

Svinsoft burgarhak, kanske inte det mest gemytliga stället men riktigt bra burgare. Själva köttbiten (bitarna) är tunna och lätt stekta, därför dom oftast har 2 bitar, och det blir riktigt gott faktiskt. Uppskattade också att de inte var så rinniga som... Visa hela »

Nils H.

Bun Meat Bun ("BMB") skiljer sig något från övriga i den våg av hamburgerrestauranger som sköljt över Stockholm de senaste åren. Det är enkelt och väldigt gott. BMB försöker sig inte på att leverera en meny med femtioelva oli... Visa hela »

Björn L.

Bra mat och känns som att de bryr sig mer om maten än andra