Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Burgers & Beer

3,4 • 5 recensioner
Burgers & Beer

Mitt på restaurangtäta Rörstrandsgatan vid Sankt Eriksplan steks det upp burgare i retroinfluerad amerikansk miljö. Burgers & Beer slog upp dörrarna 2014, och som namnet antyder är det inte bara hamburgare som gäller här. Den som är törstig hittar både bärs och spetsade shakes att skölja ner snabbmaten med.

Hamburgertrenden lever och frodas på Birkastans egen diner. Här kombineras burgare med bärs bland nostalgidoftande baseboll-souvenirer, schackrutiga golv och vitt kakel. Ett gäng olika burgare står på menyn, från enkla hamburgare till cheeseburger med portobello och grillad tonfiskburgare. Bland tillbehören hittar man fries, sötpotatis och lökringar samt olika dippsåser. Välj mellan vanligt och glutenfritt hamburgerbröd, eller byt ut brödet helt och hållet mot ett salladsblad att få burgaren serverad i.

Den som är sugen på något grönt hittar olika sallader, såsom caesarsallad, och vegetariska burgare att välja bland. I dryckesutbudet samsas IPA och pale ale med vin och mastiga milkshakes för både stora och små gäster. Givetvis går det att få sig en klassisk jordgubbsshake, men också exempelvis en cookie crumble shake med whiskey om man föredrar något starkare. Med andra ord bjuds det på Amerikana-vibbar till såväl lunch som middag och kvällens barhäng.

Se även Burgers & Beer Odengatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Annika N.

Blivit en 5:A om det varit mer tryffel i majjon och mer stekt bröd. Dubbla kött på tripple cheese fantastiskt gott !!

Kristoffer R.

Läste nedan, håller helt med om burgaren (5)! Har också provat olika tillbehör, vissa grymma, andra sämre, men överlag bra. Verkar dock ha tajmat bättre tidpunkt, stämningen och lokal etc var riktigt bra (fredag middagstid). Precis som Flippin, Phil's o... Visa hela »

Adam L.
Andreas E.

Provat både hamburgare och Tonfiskburgaren och de är båda grymma. Men det är inte värt det priset som det blir i slutändan. Vi pröjsade över 530spänn för det ovannämnda inkl 2 sides och 1 öl och ett glas vin. Själva burgaren i sig ka... Visa hela »

Björn E.

Har varit där två gånger på kort tid, riktigt bra burgare, verkar som dom har tagit kritiken på pommesen på rätt sätt för nu var den riktigt krispig och bra. Småmissar dock jag ville inte ha grädde till min shake men den tog frugan hand om... Visa hela »