Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Caina

3,0 • 2 recensioner
Caina

Nygammal finitalienare på flådiga Nobis Hotel. Originalet var en klassiker på Folkungagatan i början av 80-talet. Nu har Catenacci-familjen blåst liv i det italienska köket med sällan skådade pastarätter och kötträtter. Matsalen ligger en trappa ner i en intim och gemytlig del av hotellet. Den ljusa och varmtoniga lokalen är nu en riktig Stockholm-hotspot och drar såväl finsmakarpubliken som besökare.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Har varit på Caina ett par gånger och tycker det är bra men lite väl tilltagna priser. Kvalitén på maten varierar mellan bra och fantastiskt. Senast åt jag ett pocherat ägg med tryffel som var absolut världsklass, och även en pasta på oxr... Visa hela »

Malin S.

Har varit här två gånger och varit relativt nöjd båda gångerna. Köket är italienskt och maten är helt ok, inget extraordinärt. Miljön är finkrokskänsla och man förväntar sig bättre och roligare mat, vilket Caina inte... Visa hela »