Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grand Central by Scandic

4,0 • 1 recension
Grand Central by Scandic

Mat, drinkar, dj:s och fikapauser. I anslutning till signaturhotellet Grand Central by Scandic i korsningen Kungsgatan och Vasagatan samsas många nöjen under samma tak. Här hittar du restaurang, barer och café med skön atmosfär och något för varje besökare – stockholmare som turist.

Teaterbrasseriet
Med sitt centrala läge lockar hotellrestaurangen både affärsfolk och vänner under hela veckan. Här kan man mötas över en lunch ta en middag eller drink i baren. Under helgen är det fritt fram att ta igen sig med lite barmat, sippa på en cocktail och lyssna på dj:s. Den ljusa lokalen är inredd med inspiration från sydeuropeisk stil, med mönstrade golv, lädersitsar och vitt kakel. På menyn hittar du klassiska rätter som fisk- och skaldjursgryta, köttbullar och caesarsallad

Acoustic Bar
En trappa upp från restaurangen huserar den stiliga cocktailbaren med art deco-känsla och dj-kvällar flera dagar i veckan. Här kan man köra en afterwork och dricka drinkar från en cocktailmeny som uppdateras med jämna mellanrum. Kombinera med något från den franskinspirerade barmenyn om du känner dig småhungrig.

Caféet
Frukost, kaffe, fikapaus från shoppingen eller en tidig afterwork. I det ljusa caféet vid hotellets entré kan man varva ner under hela dagen, mötas upp eller ta en arbetsfika med laptop. Här erbjuds allt från müsli och ekologiskt kaffe till vin och öl. På väggarna hänger även bilder från hotellets aktuella fotoutställningar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.

Gillar Teaterbrasseriet! Fin lokal, utmärkt service och riktigt god mat. Även övervåningen Acoustic är nice med djs och allmänt bra stämning.