Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Indio Kitchen

4,0 • 7 recensioner
Indio Kitchen

Sushibaren Indio Kitchen serverar sushi med sydamerikanska smaker, även kallad nikkei. En kombination av det peruanska och japanska köket som även inkluderar het ceviche. Restaurangen hänger ihop med ett produktionsbolag och satsar fullt ut på matupplevelsen samt cocktailbar under helgerna. I köket står Gian Luca Montero från East.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.
Adam L.

Riktigt riktigt bra sushi. Trevlig och "skön"/"cool" personal, lite på gränsen till överdrivet men det var okej. :) Ballt ställe överlag. Vi tog med hem och blev inte besvikna. Grymt bra, framför allt rullarna har jag för mig (var ett par... Visa hela »

Ida L.

Fantastisk mat, mysig atmosfär men kan tycka att servicen är lite slapp och rörig, tyvärr får man vänta liiiiite för länge på påfyllning i glas och nota. Maten 5/5 servicen 2/5. Ska ge dem en ny chans och förhoppningsvis blir det bättre... Visa hela »

Jacob H.
Malin Å.

Superbra tillskott till området med högkvalitativ sushi och hipp personal. Minns inte exakt vad jag åt men minns att jag lämnade stället och lovade mig själv att skriva en bra recension - Alltså: rekommenderas!

Lena L.

Vi åt Misosoppa, Lobster roll och Spicy aji tuna och det var riktigt, riktigt gott. Sushi med en ny tvist och gillade det definitivt. Presentation av meny och rekommendation av personalen var väldigt personlig. Servicen höll dock inte samma klass. Det blir en svag 4.

Peder G.

Mycket god mat men man blev inte mätt (Lobster roll). Trevlig miljö förutom musiken som ökade i styrka hela tiden. Tidsbegränsad sittning, 2 timmar. Prisvärt - njaa!