Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kasai

4,4 • 5 recensioner
Kasai

På Kasai, stans första japanska dinner club, står sociala middagar med olika typer av mat i fokus - allt från izakaya, moderna tolkningar av traditionella japanska rätter, till grillat och sushi. Restaurangen huserar i gamla Hotellet och drivs av Jerry Forsberg och Paulo Fagundez (Bubbles & Brunch) tillsammans med den internationella kocken Danny Elmaleh. Klubbdelen på undervåningen går under namnet Ochaya och bjuder på bland annat house, hiphop och internationella dj:s.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Carolina B.

Har hittills endast testat delar av det breda konceptet, och av det jag fått nöjet att prova, är jag mer än nöjd.

Tror på utformningen i sin helhet, men eftersom jag endast testat maten än så länge, väljer jag att fokusera där. Rä... Visa hela »

Adam L.

Positivt överraskad av Kasai efter ett väldigt lyckat besök igår kväll! Servicen var den bästa jag fått på länge. Vid första anblick på menyn såg det väldigt dyrt ut, då jag trodde man skulle äta 3-4 rätter per per... Visa hela »

Amanda N.

Helt okej, men rätt dyrt för ingen överdrivet bra service. En i sällskapet beställde oljekakan men servitrisen kom med en annan efterrätt (över 400kr) och frågade att det var okej om hon kunde ta den då hon råkat trycka in fel rätt vid bestä... Visa hela »

Daniel D.

Imponerande, fantastisk mat och trevlig personal. Rekommenderas varmt!!

Kristian A.

:) bra jobbar grabbar!