Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Koloni Bibliotekstan

4,0 • 1 recension
Koloni Bibliotekstan

Supermat, raw-bakverk och nyttiga juicer. På hälsokaféet Koloni i Bibliotekstan kan du köpa med dig en lunchsskål, plocka upp något färskpressat från juicebaren eller ta en veganfika bland olivträden.

Hälso- och detoxtrenden blommar även på en av stans finaste adresser. Koloni slog upp portarna på Biblioteksgatan hösten 2014 med ambitionen att erbjuda en oas för stressade storstadsbor. Här hittar du ett brett utbud av supermat, såväl egenkomponerade sallader som färska juicer från kallpress och råsaftcentrifug, varav mycket är ekologiskt och en del även "raw". Den som är fikasugen kan räkna med en rad gluten- och mjölkfria bakverk, såsom Kolonis raw-bollar och kladdkaka.

Menyn är proppad med naturliga ingredienser och eko-tänk. Bland utbudet ryms en mängd olika fruktjuicer, gröna smoothies och dryck på egen nötmjölk. Är du hungrig hittar du egna sallader som serveras i "skålar" med råkostbas och matiga fyllningar, såväl vegetariska som icke-vegetariska. Du kan även få lunchen inrullad i tunna spenatbröd, fyllda med fantasifulla kombinationer såsom falafel och fikon. Allt är specialkomponerat - bakom hela menyn står nämligen en holistisk hälsocoach med inriktning på detox, superfoods och basisk kost. Maten går alltid att ta med hem eller till jobbet.

Utöver lunch och fika kan du även köpa med dig delikatesser såsom egen chiamarmelad och raw-produkter från England, men också hälsodrycken kombucha. Koloni erbjuder även hela menyn som catering för den som vill bjuda på maten hemma eller på kontoret.

Se även Koloni Saltsjö-DuvnäsKoloni Telefonplan, Koloni Strömparterren, Koloni Skansen, Koloni Paradiset, Koloni - Gröna Kök Yogayama

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.