Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kung Carls Bakficka

3,0 • 5 recensioner
Kung Carls Bakficka

Mitt på Östermalm och Stureplan ligger områdets mest hemtrevliga krog som blickar ut mot Stockholms citypuls. Restaurangkonceptet Bakfickan - Tre Rum & Kök stoltserar med flera rum att äta och umgås i - i sann hemma hos-anda. Såväl inredningen som maten flirtar friskt med tidigt 1900-tal.

Kung Carls Bakficka är känt för sin populära brunch som dukas upp till helgen. Men hit kan man även komma för att avnjuta brasserielunch, god middag eller AW. Restaurangen bjuder på personliga tolkningar av klassiska bistrorätter som kombinerar Provence-vibbar med svenska smaker. I det rustika och charmiga Köket - krogens hjärta - doftar det långkok, grytor och bak. En à la carte-meny i skön retrostil serveras i Köket, Orangeriet och Biblioteket medan Salongen och Skafferiet bjuder på enklare och snabbare alternativ.

Inredningen reflekterar sekelskiftescharm; Orangeriet för tankarna till varmare breddgrader medan Biblioteket välkomnar med röda tapeter, mässingslampor och gamla böcker. Salongen gör nostalgitrippen total och går i klassiskt "finrum"-stuk, perfekt för en drink eller två före eller efter maten.

Bakfickan - Tre Rum & Kök erbjuder allt för en helgjuten kväll. Botanisera bland urvalet av svensk husman och brasserierätter och fråga efter den egna skåpsupen eller sippa drinkar såsom Mai Thai och Manhattan med en Bakfickan-twist.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Har bara ätit brunch här och den var ungefär vad man förväntar sig av de flesta brunchbufféer som är lite mer ambitiösa. Ganska bra med andra ord, men inget speciellt. Jag är inte imponerad, men samtidigt kan jag inte säga att jag ätit så... Visa hela »

Stampe X.

Väldigt trevligt o bra mat

Roffe

trevlig lokal, ok salladsbar, dåligt bröd och kunde varit bättre varmrätter, det finns mycket bättre bruncher i Stockholm

Magnus Å.

Kan varmt rekommendera brunchen.

Gustav K.

En liten fråga om Frukost? Är det du har? Har bara ätit mkt gått middag och tänkte har du en frukost oxå :) skulle va nice!