Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Ilse

4,0 • 2 recensioner
Restaurang Ilse

Glöm modeflugor och nischade koncept. Ilse, som ligger i BonBons gamla lokaler, satsar på att vara en modern klassiker där alla är välkomna. Slå dig ned inför öppet kök eller ta en plats vid den runda baren. Restaurangen håller öppet hela dagen, från förmiddag till kväll, och menyn är alltid densamma.

Bakom Ilse står Jonas Wigert, som även driver Duck & Crab (i samma område) och som tidigare drev BonBon. Med Ilse har han frångått alla koncept och valt att fokusera på det klassiska och tidlösa. Här möts man av vita dukar och öppet kök där man även kan sitta och äta mitt framför kockarna. Ambitionen är att erbjuda något för alla, utan att begränsa sig till en specifik trend. På menyn ryms framförallt europeiska kött- och fiskrätter i modern tappning, men det finns alltid utrymme för bredare influenser. Inredningen är både sober och hemtrevlig, med svart, vitt och beige kombinerat med gröna växter och originella tavlor.

Målgruppen sträcker sig över alla åldrar; hit hittar såväl affärsfolk som bargäster och småbarnsfamiljer. Från lunch fram till stängning serveras mat från samma meny utan avbrott, vilket betyder att man kan äta precis när man vill (lunch klockan 15, kanske?). Skulle det vara fullt i matsalen finns det även drop-in-platser i baren. Sugen på något att dricka? Också baren styrs av det som folket bakom krogen tycker om. Här varvas drinkar med viner som framförallt kommer från den gamla världen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

BonBon Deli, ett gammalt favorit-hål i väggen, blev en ny favorit i Duck n Crab. Nu har den gamla favoriten BonBon (smårätter som serverades på ett väldigt speciellt sätt) blivit Ilse. Krögaren är densamma, Jonas Wigert, och med tre av tre rätt in... Visa hela »

Fredric E.

Tummen upp för Restaurang Ilse👍👍