Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ayakos Sushi Luthagen

0,0 • 0 recensioner
Ayakos Sushi Luthagen

Ayakos har på några år blivit den självklara kvarterssushin i Luthagen och idag finns restaurangen på flera håll i Uppsala. Tanken är att servera spännande sushi och annan genuin, japansk mat lagad på fina råvaror och med miljön i åtanke.

Sedan Ayakos slog upp portarna första gången 2003 har restaurangen växt till en liten kedja. Miljön speglar det traditionella Japan med en modern touch, och ambitionen är att bjuda på en rundresa i det japanska köket. Här serveras inte bara rå fisk utan även andra japanska specialiteter, såsom yakiniku och yakitori, för både stora och små gäster. Såväl lunch som middag erbjuds, liksom en generös take away-meny med bland annat klassisk och nytänkande sushi.

På restaurangen serveras även teppanyaki, vilket innebär att maten tillagas mitt framför gästerna. Här kan man exempelvis hitta förrätter såsom ekologiska jätteräkor och huvudrätter med fisk, skaldjur och kött. En av dem är ”Shogun special lyx”, som bland annat inkluderar hummerstjärt, entrecote ("ribeye lyx") och jumboräkor. För själva matlagningen står kocken Jerry Cayco, som har samlat på sig erfarenhet från hela världen.

Se även Ayakos Sushi Tuna Backar, Ayakos Sushi Fålhagen, Ayakos Sushi Rosendal

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Ayakos Sushi Luthagen!