Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fusion

8 ställen · 48 följare

Finns inget som är så nice som bra fusionrestauranger. Det är ett kök som har växt fram senaste åren och Stockholm börjar få fler och fler ställen. Asian fusion har funnits ett tag men nu börjar även sydamerikansk fusion att komma.

Adam L.

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dej... Visa hela »

Adam L.
Barbro

Efter att ha varit på Barbro helt spontant var jag tvungen att gå tillbaka bara några dagar senare för att jag tyckte det var s... Visa hela »

Adam L.

Vi fick en dålig start på besöket när vi blev lite bortglömda i baren innan vi fick vårt bord. Men efter det var allt... Visa hela »

Adam L.

Hade en trevlig upplevelse på Shibumi igår. Först och främst fick man anstränga sig lite för att hitta själva res... Visa hela »

Adam L.
Supper

Var på Supper idag för första gången sedan renoveringen. Det var också första gången jag åt middag hä... Visa hela »

Adam L.

Först och främst Itamae Izakaya som helhet. Ett litet hål i väggen, inte mer än några kvadrat. Högt i tak, nå... Visa hela »

Adam L.

Var på Tokyo Diner idag för tredje gången idag och det blev en riktig fullträff. Tacosarna med som serverades med chilimajo var... Visa hela »

Adam L.

Igår åt jag middag här för första gången. Atmosfären är outstanding, likaså personalen gjorde en flä... Visa hela »