Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lunch vid Östermalmstorg

15 ställen · 48 följare

Adam L.
Phil's Burger Stureplan

Tycker fortfarande Gärdet är bäst, men Stureplan är grymt också. Bra burgare, bra pommes, kall Cola, det går fort, tre... Visa hela »

Adam L.
Vassa Eggen Steakhouse

Vassa Eggen har ända sedan första besöket för ett par år sen varit en av mina topp 3 favoriter i Stockholm. Ett ballt stä... Visa hela »

Adam L.

Till Fresco återkommer jag ofta för lunch pga de goda salladerna och den berömda club sandwichen. Salladerna är matiga och vä... Visa hela »

Adam L.

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en hu... Visa hela »

Adam L.
Restaurant Aubergine

Aubergine återkommer jag ofta till. Jag har ofta vägarna förbi och det är en riktigt bra kvarterskrog. Tryffelveckorna i november... Visa hela »

Adam L.

Riktigt bra lunch. Man kan ta allifrån deras goda köttbullar, schnitzel till fläskfilégryta. Finns ett flertal rätter att... Visa hela »

Adam L.

Brukar hämta sån där plocka-ihop-som-du-vill-sallad på Tysta Mari. Man får välja en huvudingrediens (typ kyckling, la... Visa hela »

Adam L.

När det gäller budget sushi är Koyama (gamla Depå) i en klass för sig. Här får du 13 (stora) bitar för 110 k... Visa hela »

Adam L.

Efter en besvikelse på själva trucken så var mina förväntningar låga. Men jag blev positivt överraskad. Goda tac... Visa hela »

Adam L.

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dej... Visa hela »

Adam L.
Trattoria Montanari

Idag besökte jag äntligen Montanari för första gången. Det var för en affärslunch, vilket jag tycker stället... Visa hela »

Adam L.

Mycket bra! Matigt, fräscht, nyttigt (i mina mått mätt åtminstone) och väldigt gott. Man kan "create your own bowl"... Visa hela »

Adam L.
Broms

Broms är ett extremt välkommet tillskott i området kring Karlaplan där det ekar tomt på kvalitativa restauranger. Jag har ä... Visa hela »