Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Betygsfördelning
1 0% 0
2 0% 0
3 11% 2
4 56% 10
5 33% 6

Information

  • Medlem sedan 26 maj 2015
  • Stockholm, Sverige
Metropol Palais

Metropol Palais

“Riktigt bra mat och grymma drinkar. Miljön är också riktigt bra och ett plus för den härlig baren en trappa upp. Stället hade fått en 4/5 i betyg om det inte vore...”

Storstad

Storstad

“Ett säkert kort om man vill ta en aw! Storstad passar dig som vill ha liv och rörelse då det ofta är knökfullt och hög ljudvolym! Perfekt om man vill få lite puls...”

Buco Nero

“Jag äter hyfsat ofta lunch här och har även provat middagen ett par gånger. Jag är alltid nöjd. Tycker att Buco Nero har en schysst helhet med en cool lokal, bra mat och...”

Camilla A. följer Adam L.

Camilla A. följer Fredric E.

Vassa Eggen Steakhouse

Vassa Eggen Steakhouse

“Ett av mina favoritställen i Stockholm både för en (läs ganska många ;)) drink i baren på natten och för middag! Jag kan rekommendera att både ta förrä...”

Mister French

Mister French

“Grymt ställe både för drinkar och mat. För dig som inte druckit drinkar på deras uteservering kan jag varmt rekommendera en svalkande cocktail i den coola miljön! Hä...”

Le Rouge

Le Rouge

“Det var ett par år sedan jag var här nu men skulle absolut kunna tänka mig att besöka inom kort igen. Häftig miljö och har du inte varit här så skulle jag sä...”

Nybrogatan 38

“Direkt när du kliver in genom dörren möts du av trevlig och glad personal som genuint verkar tycka om det dem gör. Detta tillsammans med ett härligt klientel gör att atmo...”

Hotel Diplomat Restaurang

Hotel Diplomat Restaurang

“Alltid ett säkert kort! Deras räkmacka och ett glas bubbel på deras uteservering på sommaren är värt ett besök.”

Visa fler

Favoritställen