Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Betygsfördelning
1 2% 1
2 9% 5
3 45% 24
4 34% 18
5 9% 5

Information

  • Medlem sedan 29 apr 2016
  • Stockholm, Sverige

Delimundo

“Litet och enkelt, men fokus på rätt grejer, maten och bemötandet. Maten är fräsch och tillagade med omsorg. Ger ett genuint intryck. Fokus ligger på Cevichen men min fa...”

Miss Voon

“Jag har varit här många gånger. Det är en fräsch och ganska hipp restaurang. Temat är asiatisk mat med ambition och väl genomtänkta rätter. Det jag uppsk...”

Gateau Sturegallerian

“Ett konditori/bageri med fokus på kvalitet. De är väldigt duktiga på bröd där Valnötsbrödet är en favorit och som chokladälskare så år d...”

Vete-katten

“En klassiker bland konditorierna i Stockholm. Brett och väldigt bra sortiment. Många olika miljöer att fika i är ett stort plus. För mig som gillar choklad skulle jag sä...”

Grace Tea House

“Denna lilla oas i Stockholm är perfekt efter ett par timmar i storstadshetsen. Underbara kinesiska teer, lugn och ro. Ett ställe man lätt missar om man inte vet vad man letar efter. Ä...”

Taverna Brillo

“En stor restaurang till ytan, med bred meny och ok mat. Det är inget direkt som stuckit ut på den positiva sidan, en lätt känsla av löpande band och lite avsaknad av kär...”

Jamie's Italian

“Konceptet som sådant är bra med Italienskt tema, bra råvaror och tanken om prisvärdhet, men leveransen håller inte för att jag ska tycka att detta är prisvär...”

Shahrzad

“Jag gillar persisk mat och av de persiska restaurangerna i stan så är detta den jag gillar bäst. Mycket att välja på i menyn, maten är vällagad och genuin, stor oc...”

Lilla Capri

“Ett mysigt ställe med karaktär. Bra pasta, genuint, men lite väl dryg personal ibland. Passar för romantisk middag eller med några vänner.”

Marie Laveau

“En favorit. Det finns mycket att välja på i meny, maten är vällagad och väldigt god. Konceptet är vattentätt och jag gillar de olika miljöerna med barhäng...”

Visa fler

Favoritställen