Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Betygsfördelning
1 4% 2
2 11% 6
3 44% 25
4 32% 18
5 11% 6

Information

  • Medlem sedan 29 apr 2016
  • Stockholm, Sverige

Ben & Sam's

“Åt en burgarlunch på Ben & Sam's nyligen och tyckte väl att ansatsen var god, men att de har en bit kvar. Servicen var inte den bästa och då var vi ändå...”

Lådan

“Provade Lådan i förra veckan i slutet på lunchserveringen. Kanske var förväntningarna för högt ställda (Har ju Flippin i huvudet), för jag blev inte vä...”

Meno Male Vasastan

“Wow. Nu har jag provat Meno Male (Roslagsgatan) ett par gånger och måste säga att detta är min favorit vad gäller pizza i nuläget. En mer avslappnad konkurrent till Gir...”

1889 Fast Fine Pizza

“Testade stället igår då jag hade vägarna förbi. Konceptet lovart stort, men faller platt. Förstår tanken men servicen och nivån på pizzan håller...”

Delimundo

“Litet och enkelt, men fokus på rätt grejer, maten och bemötandet. Maten är fräsch och tillagade med omsorg. Ger ett genuint intryck. Fokus ligger på Cevichen men min fa...”

Miss Voon

“Jag har varit här många gånger. Det är en fräsch och ganska hipp restaurang. Temat är asiatisk mat med ambition och väl genomtänkta rätter. Det jag uppsk...”

Gateau Sturegallerian

“Ett konditori/bageri med fokus på kvalitet. De är väldigt duktiga på bröd där Valnötsbrödet är en favorit och som chokladälskare så år d...”

Vete-katten

“En klassiker bland konditorierna i Stockholm. Brett och väldigt bra sortiment. Många olika miljöer att fika i är ett stort plus. För mig som gillar choklad skulle jag sä...”

Grace Tea House

“Denna lilla oas i Stockholm är perfekt efter ett par timmar i storstadshetsen. Underbara kinesiska teer, lugn och ro. Ett ställe man lätt missar om man inte vet vad man letar efter. Ä...”

Taverna Brillo

“En stor restaurang till ytan, med bred meny och ok mat. Det är inget direkt som stuckit ut på den positiva sidan, en lätt känsla av löpande band och lite avsaknad av kär...”

Visa fler

Favoritställen