Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Betygsfördelning
1 9% 1
2 9% 1
3 9% 1
4 45% 5
5 27% 3

Information

  • Medlem sedan 29 maj 2015
  • Stockholm, Sverige

DaySpa

“Jag har aldrig varit med om ett så otrevligt bemötande av ansvarig, blivit påtvingad sideorders och väl på plats betalt 20 kr för flaskvatten eftersom att "vi int...”

Deisy's

“En liten glimrande och skimrande butiken värd att besöka om man är ute efter något nytt för att smycka sin kropp med. Det finns enklare smycken i silver och guld med desto fl...”

Cajsa Warg Södermalm

“Superhärlig butik! Om man gillar ekologiska nyttigheter såklart. Butiken är inredd i trä vilket bidrar till den naturliga och rena känslan. Här kan du hitta alla mö...”

Skansen

Skansen

“Jag fullkomligt älskar Skansen! Mysigt sommar som vinter även om jag föredrar att strosa runt bland djuren, våfflorna och godisstånden på sommaren. Det är hä...”

Rosanna F. följer Malin S.

Rosanna F. gillar en recension Malin S. skrev om Skansen

Johan & Nyström

“Stans bästa kaffé. De har noggrant utvalda bönor och handlar med bra leverantörer för att kunna erbjuda det allra bästa. Personalen är kunnig och verkar genuint in...”

Du Calme

“Den här lokalen är fantastisk. Den är orientalisk inredd - varm med mysbelysning. Det känns lyxigt att komma hit, som att du unnar dig något extra bara genom att träda i...”

Bröd & Salt Birkagatan

“På bröd och salt finner du alltid dagsfärskt surdegsbröd och färska bullar. Köp med dig deras magiska valnötsbröd hem till frukost eller varför inte ett l...”

Centralbadet

“Behöver du lite extra tid för dig själv? Lite guldkant i vardagen? Besök centralbadet! Badet har en varm och lugnt atmosfär och erbjuder även godmat och sköna spabeh...”

Visa fler

Favoritställen