Park Kafé öppnar sommarcafé

Park Kafé ynglar av sig med ett sommarcafé, nämligen Park Kafé Näsaäng vid Näsbyparks Tennisklubbs utomhusbanor. Här kan man fika, luncha, ta en glass eller svalka sig med en öl efter tennis och bad. 

Med utsikt över stranden och Stora Värtan har Park Kafé nyligen flyttat in i Näsbyparks Tennisklubbs klubbhus vid utetennisbanorna. Hit välkomnas såväl tennisentusiaster som badgäster och alla andra som vill fika, äta glass eller lunch, eller slå sig ned med en lokalproducerad öl.

– Det är fantastiskt roligt att vi äntligen kan öppna. Med ett så fint läge och vårt goda samarbete med NPTK ser vi fram emot en underbar sommar tillsammans med våra gäster. Vi har i grunden samma utbud som på Park Kafé, bland annat nybakat bröd och bakverk från vårt eget bageri och lättare mat och sallad som vi gör själva. Dessutom lite extra sortiment anpassat till tennisfolket och badgäster, säger Maryam Rydén, entreprenören bakom Park Kafé och prisbelönta Viggbyholms stationskafé.

Park Kafé Näsaäng ligger i Näsbypark i Täby och håller öppet alla dagar klockan 11–18 under hela utetennissäsongen, förutsatt att banorna är öppna för spel.