Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Istanbul - kebab kebab och kebab

Istanbul - kebab kebab och kebab


Förtydligande om kebab är att det är något som är uppstoppat på en pinne, så det vi ser i Sverige som kebab heter egentligen döner kebab.

Så denna del av resan handlar mestadels om streetfood. Det dom gör så jävla grymt här i Turkiet är snabbheten från tillagning till servering och att här äter man sharing is caring. Vilket är svårt för många i Sverige. 

Dock något dom inte förstått här som vi i Sverige älskar är såååås!! Vafan är en måltid utan sås?


Första dagarna bodde jag nära Sophia lyran / moskén typ Istanbuls gamlastan och gick runt med alla turister och folk som inte vet vart man ska vara, likaså jag.


Något man inte får missa till varje måltid är Ayran som typ är yoghurt utspätt med vatten och salt. Jääävlar vad gott det är till smakrik mat. 
Döner kebaben här är dock en riktigt besvikelse. Ätit på över 40 ställen och inga ställen har varit wow. Just nu när deras pengar är billiga så är det ju sjukt billigt men ändå.

Skriv en kommentar

Och hur ser kaffet ut? Blir det turkiskt kaffe direkt i koppen? Ta bild och berätta! De stoppar väl kardemumma i kaffet också?

Eeeeh hur kan pengar vara sjukt billiga???

Goda vänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor med yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa denna artikel just nu för att återställa tillbaka brutna äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållande inom 2 dagar. Efter att ha varit i förbindelse me... Visa hela »

hej kära vänner, jag läser bra bloggartiklar om ditt fantastiska jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka hos mig själv, för några veckor sedan läste jag ett liknande vittnesbörd om relationerna rådgivning webbplats på mitt arbetskontor, en kommentar publicerad av en kvinna Jennifer Osawe från Madrid hon vittnade online och sa en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kun... Visa hela »

Antonio L.

I witnessed instant result within 3 days of keeping contacting communication with Dr.Oduduwas Love-spell caster to bring back my ex boyfriend after 3 months we have been living apart, I am happy to report that my husband and I are back on track, he came back to me with more love and trust.

My profound gratitude goes to Dr.Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf at his temple. It was after three days my ex called me on phone call to apologize and ask forgiveness, i received a ph... Visa hela »

Kommentera