Rooftop i city satsar på dj:s, house och dans – "dessutom ligger vi lite gömt"

Nu satsar Naboterrassen, som huserar på taket till NKs parkeringshus Parkaden, på elektronisk dansmusik och festliga sommarkvällar. Emma Sandberg och Julia Weström är två av namnen som kommer att styra över terrassens nöjessatsning som har premiär den 20 maj.

– Vi satsar verkligen stenhårt denna sommar. Vi stänger ju strax före midnatt så fokus ligger på härlig förfest som bjuder upp till dans, säger Julia Weström.

Naboterrassen kommer att ha öppet alla dagar till 23, och tanken är att det hända mycket roligt. Till exempel är varje tisdag "technotisdag" i regi av Apotech, en duo bestående av Rasmus Flyckt och Emil Gustafsson som tidigare varit med i bandet Urban Cone. Fredagar och lördagar bjuder på olika typer av elektronisk dansmusik med allt från house och disco till electro.

– Jag och mitt kollektiv Bossibility kommer att spela en hel del i sommar men vi kommer även bjuda in gäst-dj:s. Även grymma Studio Kollektivet kommer att spela en hel del, säger Emma Sandberg som dj:ar under namnet Reina Bandida.

Hon tipsar också om Naboterrassens lördagsbruch som även den bjuder på klubbiga toner.

– Det blir uptempo och festligt, mitt på ett tak, mitt i stan. Brunchställen med dansmusik finns det för lite av i den här stan tycker vi, säger Emma.

Vad kan gästerna förvänta sig av ett besök på Naboterrasen?
– Du ser ut över takåsar. Du får sol. Du får sommar. Dessutom ligger vi lite gömt vilket jag tycker är nice. Läget är hur som helst otroligt. Vi har även en liten pool för den plasksugna, säger Julia Weström.

Följ Naboterrassen på Instagram, Facebook eller kolla in hemsidan.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar

Låter riktigt grymt..

Mats W.
· Svar till Bianca

Håller med!

Kommentera