EN HELG I BILDER

Jag behövde verkligen återhämtning den här helgen, jag har varit helt slut. Jag har varit ute i Saltsjöbaden hos mina föräldrar och bara haft sommarlov, det vill säga kravlös kvalitetstid. Är väldigt glad för det fina vädret, då behövs inte mycket mer än en brygga och solskydd.

Innan det var dags att gå på helg åt jag lunch med Fredrik, Fredrik och Johanna på Ki-Mama Sushi. De har även olika bowls som jag varmt skulle rekommendera, min favorit ser ni på bilden och heter "Kiku Don". När klockan slog 17.00 promenerade jag Ida längs med Drottninggatan i jakt på solglasögon. Jag har haft så svårt att hitta några som passar min stil, huvud och budget. Men det blev jackpot på Åhléns City där jag hittade dessa fina från Quay Australia - dom har så fina solglasögon!

Jag vaknade till strålande sol på lördagen, gjorde mig en god frukost och läste senaste numret av STYLEBY medan jag njöt av utsikten. Sen tog jag mig ner till klipporna och la mig på bryggan.

Jag varvade dopp i havet med att sträcklyssna på Hästgården, en P1-dokumentär i fem delar och lagade en chevrésallad till middag.

Lördagskvällen bestod av en långpromenad följt av säsong två av Handmaids Tale - om ni inte har sett den måste ni se den!

När söndagen kom mötte jag upp min vän Lova och gjorde precis samma sak: sola och bada. Nu blir det halloumiburgare!

 

Skriv en kommentar

Isabella S.

åhhh! är helt besatt av handmaids tale!!! sjukt bra!

Linn W.
· Svar till Isabella S.

Det är helt sjukt bra!

Kommentera