Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Monday mood

Jag älskar ju havet, att få röra mig i vattnet är terapi för mig. Varje simtag jag tar där jag känner motståndet från vattnet är som balsam för själen. Att få dyka från badbryggan på båten eller hoppa från kanten av en klippa är att känna livet i mig. När sommaren sinar mot hösten är min största sorg att jag snart måste ta mina sista simtag på väldigt lång tid. Varje bad blir sentimentalt, och när jag tvingar mig själv att gå upp får jag separationsångest. Att få simma i medelhavet för några veckor sedan var en vacker bonus, lyckan jag kände i de 30 minuter jag befann mig i de skvalpande vågorna kan liknas med en kärleksfull kram från en vän eller smaken av ett riktigt gott glas rödvin.

För att råda bot på min saknad ska jag börja simma mer. Jag har nyligen börjat med Fitness Collection (återkommer med utvärdering längre fram) där både simhallar och spa ingår: detta ska börja ingå i vardagsschemat.

Idag var första dagen jag kände att vi fick smaka på vintern, den kalla vintersäsongen as we know it. Hösten har varit ödmjuk hittills, med varma vindar och sol. Men idag frös jag, och jag kände direkt hur allt som var viktigt var att inte frysa, mössar, vantar, lager på lager. Nu skiter jag i hur jag ser ut tänkte jag. Jag hatar det, jag hatar när det blir så kallt att jag tappar all inspiration till att orka se bra ut, då det blir tusen gånger viktigare att inte frysa. Jag kan samtidigt tycka att det är så skönt att jag inte längre bryr mig, det är klart att jag ska klä mig efter väder, det är klart att jag inte ska frysa. Då får jag väl va lite ful. Kan behöva köpa upp mig på lite fler stickade tröjor.

Mycket tankar som florerar nu, mycket frågor, utvärderingar. Tur att man har kloka nära och kära som håller en grundad, påminner en vad som är viktigt i livet, påminner en om ens vikt i livet.

Skriv en kommentar