Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Monday mood

Mode och mys på hjärnan mestadels, förutom alla andra hundra tusentals tankar såklart. November är här, det känns som lugnet före stormen, december alltså. Till skillnad från annars den här tiden på året njuter jag av hösten, ja det kan vara regnigt och ruskigt, men desto mysigare blir det inomhus. Tända ljus, rödvin, varm choklad, jag älskar att vi har våra årstider.

På tal om något helt annat. Jag spenderar den här kvällen med att se färdigt säsong 2 av Handmaids Tale. Det är ungefär fem månader sedan jag tog en paus, sommaren kom imellan, och sen har det känts för tungt att ta sig in i det igen. För det är det tungt, brutalt, hjärtskärande, provocerande, skrattretande - men så viktigt. Det är en av tidernas bästa serie. Se den.

Skriv en kommentar