Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Monday mood

Jag har haft en fantastisk helg berikad av vänner, fest, familj, mys med Hugo (en hund jag vaktat), massa promenader, god mat - en perfekt blandning, även om det tar på en att vara ute sent nu för tiden. Det var ett tag sedan jag var ute och slirade på stan, trängdes vid en bar och skålade i glas. Ska erkännas att jag var väldigt nöjd när jag ramlade in i min lägenhet och fick krypa ner i sängen.

Veckan som väntar är lagom bokad, det värsta är att jag inte längre minns vad jag har inbokat om jag inte tittar i min kalender. Står det inte där existerar det inte, nu för tiden bokas så mycket upp långt i förväg. Men den här veckan är ganska lugn; jag ska dansa balett, träffa vänner, gå på spa, inviga julen med julbasar, gå på bio... en hel del trevligheter.

Är inspirerad på hemfronten. Vill måla min hall som just nu är vit, funderar på någon dov färg; smutsrosa eller krämbeige? Behöver även en hel del till mitt hem, porslin, dekoration och möbler. Måste hänga upp en tung tavla och funderar på TV som jag inte har nu? Jag tycker de e så fult och tittar knappt, men då skulle jag kunna bygga in den i en platsbyggd hylla som jag funderat på att göra på min ena vägg...

Har ni börjat fundera på julklappar än föresten? Min önskelista domineras av elektronik i år faktiskt. Och se så fram emot att köpa presenter, det är det bästa som finns.

Skriv en kommentar