Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Monday mood

Det är tisdag idag, inte måndag. Efter sex timmar på akuten fick jag komma vidare, och strax efter fick jag träffa en doktor. Mina prover var bra, förutom att jag visade på en infektion, magkatarr-liknande symptomer, jag har alltså någon form av infektion i magen tror man, och det är det jag behandlas för nu. Jag hade valet att läggas in på grund av smärtor, men valde att åka hem då det kändes under kontroll. När jag kom hem däckade jag, då jag inte sovit på 24 timmar var jag helt utmattad, och extra trött på grund av kroppens mående. Vaknade på kvällen och då hade jag inte ätit på 48 timmar, har svårt att få i mig mat, så det är en av symptomerna. Finns inte riktigt någon exakt förklaring till varför man får detta, jag fick det i anslutning till min influensa, men kan bero på allt från livsstil till kost till stress.

Jag sov hela natten, och idag blir det viloläge. Hoppas bara på att det blir bättre nu.

Skriv en kommentar