Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Monday mood

Jag gick loss i Glitters nya flagship butik förra veckan och sedan dess är jag helt såld på håraccessoarer. Man blir glad, och känner sig lite finare i vardagen. Fick mig ett hjärtligt skratt när min vän Maria sa ”jag blir så ledsen när jag tänker på den här trenden med hår accessoarer, tänk när den är över?” det förklarar i princip hur jag känner för den också, men jag tänker att den snarare ska få bli en del av min identitet, än en trend. Tänker att jag ska rota bland farmors och mammas gamla smycken, och även besöka vintage-butiker som säkert sitter inne på några godbitar.

Fortsätter jobba med mig själv, tror det är så viktigt för att man ska utvecklas som människa, må bättre, och få det liv man vill ha. Våga se inåt, ha insikt, självdistans, förstå sina dåliga sidor, bra sidor, reflektera och agera. Inte bara gå runt och fundera.

En del av ovan är att ta tag i hälsan, mår mycket bättre än vad jag gjorde i vintras, kroppen återhämtar sig sakta men säkert och jag fortsätter visa bra på prover. Väntar på sista remissen, så får vi se var vi står efter det. Men, viktigt är att jag inte glömmer bort mig själv bara för att jag mår bättre. Ät bra, träna, vila. Hitta balansen.

Skriv en kommentar