Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Saker jag önskar jag slapp

Laga frukost 
Varje morgon tänker jag att om det är något jag önskar i livet så är det att min frukost står klar och väntar på mig på morgonen. Jag älskar att laga mat, men att preppa frukost varje morgon är inte det roligaste. Även om det kanske inte tar mer än 10 minuter att fixa, så är min tid dyrbar på morgonen. Och även om jag är ledig så vill jag liksom bara landa framför en uppdukad frukost. Dröm. 

Duscha
När man vill duscha finns det inget bättre, men när man bara måste göra det, för att håret är skitigt eller kroppen är svettig, då är det bara jobbigt. Urk.

Gå på toa
Samma sak här. Att gå på toa är för det mesta ett störningsmoment. När jag jobbar så håller jag mig ibland flera timmar för att inte behöva avbryta. Är man hemma och kollar på film eller något så finns det inget jobbigare än att inse att man behöver avbryta och gå på toa, samma med när man ska gå och lägga sig eller precis vaknat. 

Åka kommunalt
Blir jag någon gång miljonär så blir det privatchaufför, precis som Mr Big i Sex and the city. Men elbil såklart. Goals.

Borsta tänderna 
Är det det tråkigaste som finns? 

Tvätta händerna 
Också väldigt tråkigt. Jag är också väldigt torr och har lätt för att få eksem, och då är det lite problematiskt att behöva tvätta händerna mer än man måste. Ni med bacillskräck får förmodligen panik nu.  

Kallprata med butikspersonal
Kan vara den sämsta säljtekniken ever? Låt mig vara så kanske jag handlar. 

Skatta
Agreed?

Flyga
Jag är väldigt flygrädd, men jag vet att vill jag kunna resa måste jag, så jag tvingar mig själv. Sen går det lite i perioder, flyger jag mycket vänjer jag mig, men det verkligen något jag skulle vilja ta bort från mitt liv, jag är verkligen för tåg! Ska jag resa inom Skandinavien framöver ska jag verkligen försöka undkomma flyg.

Dejta
Jag har svårt för att lägga massa energi på folk jag inte känner. Jag önskar att jag kunde ha en mer avslappnad inställning till detta, men det blir alltid bort-prioriterat. Den tid jag har över vill jag lägga på folk jag håller kär, så att tvinga mig själv att dejta randoms med olika avsikter känns inte alls prio. Jag har träffat mina föredetta pojkvänner utan att behöva göra detta särskilt aktivt, så jag håller mig till min strategi. (PS. älskar att dejta någon jag gillar, och någon jag känner går också bra)

Städa
Har inte så mycket emot att tvätta, plocka undan (älskar att gå hemma och pilla och göra fint) eller diska. Men dammsuga, moppa, FY FAN. Det här kanske känns som en självklar punkt, men jag känner några som älskar att städa...

Vill poängtera att jag fortfarande gör allt detta, om det var någon som tvivlade.

Skriv en kommentar

Vill veta hur många gånger du moppar på ett år. Jag kan nog räkna på ena handen de gånger jag gör de. Fy!

Linn W.

Lutar åt samma härūüôą

Hej jag är här för att uppfylla ett av mina löften till den stora mannen Dr Solo Wise som hjälpte mig att få min man tillbaka efter 4 år av separation. Han lämnade mig och våra barn och gick efter en annan kvinna som Dr Solo sa att hon använde en stark konstig Voodoo på min man. Men tack vare Gud för att använda Dr Solo för att hjälpa till att bryta voodooen och ta tillbaka min man tillbaka. Jag önskar att jag tr... Visa hela »

Kommentera