Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
SS19 must haves

När våren står runt hörnet och semestern lurar två veckor bort kan jag inte hjälpa att snegla på sommarmodet. Är så mycket jag vill ha nu! När det kommer till sommaren, vet jag några saker jag måste ha, och helst gärna bor i. Bland annat sandaler från ATP Atelier, de är de skönaste jag någonsin haft, och passar lika bra på stranden som i city, dag som kväll. Jag har redan ett par som hängt med många år, men skulle behöva ett par till, och då känns dessa i kamel frestande. Ett par sköna, tunna och stilrena byxor är också ett måste vare sig man jobbar eller strosar omkring på semester. Förra året bar jag ett par från Toteme nästan varje dag, men vill gärna komplettera med dessa från Arket i år. Solglasögon är också viktigt, och i år är jag superinne på 70-talstrenden. Dessa från Mango är ett kap.

Skriv en kommentar