Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Survival kit

Jag har under ett par veckor vaknat varje morgon med halsont, ont i huvudet och en känsla av att vara sjuk, därför var jag inte förvånad när jag vaknade imorse och influensan hade infunnit sig. Jag har varit helt utslagen hela helgen, med en huvudvärk som inte ville ge sig. Jag blir aldrig ”bara” förskyld längre, som jag blev när jag var yngre. Blir jag sjuk får jag hela paketet, det är alltid influensa sen flera år tillbaka.

Jag kom tillbaka till min lägenhet i förmiddags och slängde mig i sängen. Hela kroppen värker inklusive huvudet, näsan är täppt, halsen är som ett rakblad och febern går upp och ner. Tar en paus med min hälsosamma kost, när man är sjuk finns inget ork. Nu ligger jag och kollar Netflix-dokumentären Madeleine McCann, såg även hela R Kelly på SVT i helgen. Förutom dem vill jag tipsa om Stieg Larsson på Cmore och Michael Jackson på SVT.

Glass, enchinagard, vätska och ipren är mitt survival kit. Jag försökte läsa men det förvärrade huvudvärken.

Istället för att drabbas av ångest som man så enkelt gör när man blir sjuk - för att man delvis känner sig så ynklig, men också för att man hamnar efter med jobb - ska jag försöka att bara acceptera. Det är mänskligt och tillåtet.

Vill passa på att ge lite extra kärlek till er om skickar så mycket kärlek till mig, för min blogg/Instagram/mina jobb. När jag får era mejl blir jag både imponerad och rörd! Även som jag inte hinner svara er direkt (eller på ett tag) så tänker jag på er och lovar att svara! Ni är flera som vill ses, vilket är så kul! Kanske jag borde anordna en träff?

Hörs snart.

Kärlek!

Skriv en kommentar