Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
En liten lista

Veckans bästa
Cykeln är tillbaka i mitt liv, jag har haft några spännande och boostande möten och mina föräldrar är tillbaka efter en roadtrip i Norge. Ska bli härligt att hänga med familjen i helgen.

Veckans sämsta
Min dåliga sömn, hjärnan håller mig vaken... och pollen verkar vara på ingång.

Veckans plagg
Jag lever i mina nya Fila Venom.

Veckans väder
Visste ni att jag hatar blåst? Jag HATAR blåst, och när den är så här iskall kan jag typ inte hantera det.

Veckans händelse
Jag hamnade mitt i händelsernas centrum. Samma sekund jag gick av bussen på Odenplan hördes sirenerna. Inom två minuter kändes det som att hela Stockholms insatsstyrka var på plats. En brand hade brutit ut i pendeln och som tur var kom ingen till skada.

Veckans insikt
Allt är erfarenhet.

Veckans godaste
Caesar med räkor på Café Pascal.

Veckans tips
Enkel middag? wraps! Så lätt att byta innehåll efter smak. Sen måste jag även rekommendera Modern Family, alla säsonger finns på Netflix och för ett par veckor sedan började jag från början. Jag har bara sett det lite sporadiskt på TV, men nu kollar jag ett par avsnitt nästan varje kväll innan jag ska somna. Det är ju helt fantastiskt, WOW.

Veckans inköp
Har spanat in en mintgrön bikini inför den kommande semestern som jag hoppas är lika fin på som jag önskar.

Veckans bok
Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. Jag läste den för flera år sedan när den kom ut, men fick feeling för att läsa om den.

 

Skriv en kommentar

Bra listaūüėä

Fin bild‚̧ԳŹ

Kommentera