Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!


För någon månad sedan fixade jag och hår och makeup på Johanna Toftby, Claudia Galli och min kära make inför en plåtning för tidningen Amelia.


Snart i en tidningshylla nära dig!

Resultatet, nummer 02/10 finns nu snart i butik (om du inte prenumererar förstås...). Förutom flera helsidor inne i tidningen så gjorde jag även hår och makeup på Johanna till tidningens omslag. Ett jättekul jobb!

Vad tycker du - visst blev det snyggt!?

Kram M

Skriv en kommentar

Hejsan!!! Snygg sminkning och håret.. Man ser ofta bra sminkningar på omslagen på tidningar. Och man tycker att färgerna är snygga. Och då vill man gärna ha färgerna själv. Problemet är attr dom inte skriver vad dom har använt för märken eller vilka färger det är lite synd. Dom skriver vem som har gjort makeup. Fortsätt med det du gör för du gör ett kanon jobb och supperfint blir det. Gott nytt å... Visa hela »

Mats C.
· Svar till Kerstin Norlin


Hej Kerstin!

Om det är någon bild som du ser att jag ligger bakom så skriv gärna vilken det är och vad du undrar! Jag har ett ganska bra minne för detaljer så jag kan nog oftast tala om vilka produkter jag använt eller föreslå något liknande!

Kram M

Hej, läser din blogg varje dag men är dålig på att kommentera. Läser även Johannas och har sett hur fin du gjort henne ett antal gånger. Nu väntar jag med spänning på att Amelia ska dimpa ner i brevlådan.
Gott Nytt År! Kram

Jättesnyggt!! Ska bli skoj att bläddra vidare i när den dimper ner i brevlådan ;) Du är så duktig och Johanna, som för övrigt alltid är snygg, blir jättefin med de färgerna.

Kram!

Jättefint omslag - ser fram emot att den ska ramla mer i min brevlåda så jag får se alla bilder :)

Kram!!

vad fin johanna blev bra gjort verkligen bra gjort gott nytt år på dig !!

då får man inte glöma att köpa det nummret då.

Ja det blev ju riktigt snyggt!
Måste ju köpa den när den kommer ut.
Jag hoppas vi ses snart igen.

Kram

Jättesnyggt. Hade varit kul om du kunde ha en liten steg för steg smink skola, eller vad man ska kalla det men jag hoppas och tror att du förstår vad jag menar. vad tror du, är det nåt som går att visa på bloggen??

Stora nyårskramen

Madeleine

Aj lajk. Bra jobbat Mats, riktigt snyggt!

Kommentera