Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Har du sett kampanjen som går i TV nu, den med Röda Korset som avsändare? Kampanjen går under namnet "Aldrig Ensam" och är ett initiativ som går ut på att finnas till för och besöka ensamma människor. Kanske är det en äldre ensamstående person som inte har någon som hälsar på. Tänk själv - hur håller man modet uppe och hjärnan igång utan någon att prata med?

Det hela får mig att tänka på den klassiska låten "Den Stora Dagen" med Christer Sjögren och Vikingarna. Inte ett öga brukar vara torrt om man lyssnar på texten ordentligt...

Jag tycker att Röda Korsets kampanj är ett fantastiskt initiativ som i alla fall jag gärna stödjer!

Klicka här för att läsa mer om hur du själv kan bidra!

Kram M

Skriv en kommentar

Bara håller med :)))

Stor kram på årets sista dag!!

En jättebra kampanj! Ser i mitt arbete att behovet är stort.
Ha en riktigt fin avslutning på 2011 och ett fantastiskt 2012!
Kraam!

Varma nyårshälsningar från Röda Korset som tackar och bugar. Det är dubbelbottnat att kampanjen är så angelägen, men samtidigt gläds vi åt alla som vill förändra situationen för våra ofrivlligt ensamma.

Riktigt bra kampanj!!

Idag firar jag årets sista dag tillsammans med mina små syserdöttrar å ders föräldrar!! ´
Jag hoppas att du får en fantastisk nyårsafton och ett gott nytt år!!

Kram

Bra kampanj!
Ska nu snart fira årets sista dag och se framemot år 2012. Hoppas du haft en fantasikt år med dina nära och kära. Hälsa Maken :)

Gott nytt år till dig och Magnus! Kramar i massor :)

Jag tycker också att den kanpanjen är bra.
Åsa,Arvika

Hello
Höll ni er uppe till 00.00 i natt dåSjälv så somnade jag 02.00.Godfortsättning på det nya året Mats o Magnus ande the four dogs.
Åsa,Arvika

Hej, vad härligt initiativ till att tänka på dem som är ensamma och göra något för dem, för det är inte kul att vara ensam, utan släkt och vänner och det finns så många som är det, ett litet hej, att öppna dörren för någon man inte känner, det gör så mycket, Så härligt att du har engagerat dig i detta. Mvh.Marie

Kommentera