Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Igår kväll blev det bio; jag och Magnus gick och såg nya Bondfilmen med våra goda vänner Mikaela och Roger. Vet inte om jag var superimponerad av filmen även om jag tyckte den var helt OK. Kom på mig själv med att mest sitta och kolla på Bonds snygga kostymer och smokingar som alla satt som handen i handsken.


Efter lite snabbt Googlande insåg jag varför jag gillade dem så mycket, smokingen ovan är nämligen, vad jag förstår specialdesignad av ingen mindre än Tom Ford, en av mina favoritdesigners. 

Men för att återgå till filmen. Judi Dench var som alltid fantastisk, hon fick ta lite mer plats i den här filmen (av anledningar du förstår när och om du ser filmen) - Daniel Craig imponerade lite mer än i de tidigare filmerna men avsaknaden av alla de där tekniska prylarna som är signifikativa för Bond sabbade lite. En radiosändare och en pistol är allt vad Bond utrustas med 2012, lite trist kan jag tycka.

Det var i alla fall skönt att sitta i biomörkret att mysa i bästa sällskap så det får nog bli någon mer film snart - några tips?

Kram M

Skriv en kommentar

Haha! Yrkesskada? :) Biomys i trevligt sällskap är ju aldrig fel. Tror dock att jag väntar med att se den tills den finns på DVD. Är inte så ivrig på Bond faktiskt, även om du säger att den var helt okej.

Kram!

Bond är ju stiligt på något vis - men inte min kakbit direkt... Ser fram emot lite Twilightmys snart när 5:an har premiär ;)

Annars var vi på Tingeling igår och den var söt...

Bio är ju ändå kul och mysigt, särskilt i höstmörkret!

Kram på dig!

Är inte så mycket för Bond, men snygg var de allt!

Länge sen jag var på bio nu, sist jag var på bio såg jag komedin Dark Shadows med min favvis skådis Johnny Depp :) kan rekommendera den filmen, sen Rock of ages och Snow white and the huntsman.

Kramar

Ha utkik efter les miserable. Tror den kan vara grymt bra. Tror den har premiär i januari lr ngt sådant.

Mats C.
· Svar till MattiasTack för tipset! Såg reklamaffischen inne på biografen - jag gillar ju musikalen så jag hoppas filmen är lika bra! =)

Kram M

Kollar inte på Bond så ofta, det är för mycke av explosioner bränder o slagsmål. Finessen som var förr med en massa tekniska specialprylar o lite småmys emellanåt har gått förlorad. Så är ju inte Sean Connery med längre. Han var ju bara snyggast o bäst, ok Roger Moore var också bra, något mera stramt elegant.

Är mera en Pritty Woman, Fyra Bröllop o en Begravning människa, mycke s... Visa hela »

Har ni sett rock of agsis med tom cruice.Gå o hyra den dvd den är gör bra att se i höst mörkret.

Kommentera