Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Om situationen i New York stabiliserar sig så ska vi dit om två veckor, har ju varit där ganska många gånger och sett och upplevt en massa men en stor stad som denna har ju ett utbud som är outsinligt så det är säkert en massa guldkorn som jag missat. Har du några New York-favoriter att dela med dig av eller kanske har du hört talas om något skoj där som du skulle vilja se eller göra?

Jag kan nästan garantera att jag ska försöka hinna med minst en-två musikaler även om resan i första hand är jobb. Min Broadwayfavorit är Wicked men jag är även sugen på Book of Mormon och Jersey Boys - några tips?

Favoritrestaurangen Buddakan lär garanterat få ett besök men finns det några fler såna där superställen som man "bara måste" gå och käka på?

En av matsalarna på Buddakan!

SKa såklart passa på att fylla på makeupförrådet hos MAC (vi har ju tyvärr ingen MAC Pro-butik i Sverige så det gäller att passa på när man är ute och reser) och RCMA som har grymma foundation-paletter. Men som sagt - nu hoppas jag först och främst att staden klarar sig lindrigt undan stormen!

Kram M

Skriv en kommentar

Ska också dit på jobb om ett par veckor men det borde ha ordnat till sig då:) Hoppas jag!

Själv älskar jag Beauty & Essex, även om det kanske inte är lika populärt längre (vilket iofs är positivt) och ett litet ställe som heter Supper - skriv upp er på väntelistan och gå och sätt er på den pyttelilla vinbaren bredvid så kommer de och hämtar er när bordet är klart! Fantastiskt... Visa hela »

Har inga förslag alls att komma med, eftersom jag inte varit där. Men du verkar redan ha en del på programmet ;) och sen kan det väl vara skoj att bara gå på "upptäcktsfärd" kanske.. :) Hoppas nu då att stormen är försiktig, så ni kommer iväg som det är tänkt.

Kram!

Jag håller verkligen tummarna för att Sandy dragit vidare när det blir så dags - och att hon inte ställer till en massa trubbel för fler än hon gjort redan...

Har ju aldrig varit där så jag skulle gärna bo i din resväska när ni drar ;)

Stor Kram!

Jag säger bara Dean and Deluca! Underbart ställe! Den bästa ligger långt upp på Madisson. 1150 Madison Ave

(between 85th St & 86th St) Kan gå där i timmar! Perfekt ställe att köpa med sig fina kryddor, flingsalt, choklad,nötter, olivolja mm. Kanske att ge bort i present. Bästa kvalitet, lite dyrt men så värt det! Eller gå dit för en fika. Helt vanliga priser på kaffe, cupcakes, macarones. ... Visa hela »

Har tyvärr inte varit där. Ännu ska väl tilläggas för det är definitivt en destination som finns med i reseplaneringen.

Vi kan väl säga att du istället kommer med lite bra tips efter resan så jag vet vad man ska rikta in sig på när vi åker. Ok!?

Önskar er en härlig vistelse i New York!!

Kram

Kommentera