Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tidigt på lördagsmorgonen kom vi fram till Helsingborg efter en lång bilresa från Linköping. Snön yrde på ganska bra längs vägen så det var riktigt härligt när vi väl kom fram till Helsingborg som jag tycker så mycket om - skulle lätt kunna bo här, det är så skön stämning här - speciellt på sommaren! Vi blev jätteglada när vi insåg att vi fått en fin svit på Elite Marina Plaza med utsikt både ut över Öresund och in mot stan. 

Hamnbassängen med Helsingborg i bakgrunden!

Sköna sängar, som alltid på Elite!

 

Litet mysigt vardagsrum!

 

Härligt med bubbel!

Det är så skönt att få lite större ytor ibland, speciellt när man varit på resande fot en längre tid. Bara att få bre ut sig lite extra och känna sig mer som hemma än i ett traditionellt rum med bara säng och litet badrum. Passande nog hade vi nära till kvällens konsert så jag kunde fixa iordning Magnus och Lotta på hotellet innan!

Nu på kvällen hade vi lite "årsavslutning" med bandet innan vi skiljs åt för att fira nyår på varsitt håll, hotellet fixade mysigt med pasta, lite gott att dricka - uppskattat! Nu har vi kommit upp på rummet och ska strax hoppa i säng - ska bara njuta lite till av den fina utsikten!

Kram o gonatt!

M

Skriv en kommentar

Härlig utsikt! Och va skönt att få lite space som omväxling. Har bott där en gång (dock inte i någon svit) och tyckte det var bra. Träffade faktiskt din man där också :)) Låter som att ni haft en trevlig kväll där med fina bandet :)
Kram kram!

Vi åker ofta långt till Norge till nordnorge, antingen till mo i Rana eller Hammerfest, tar allt från 10-20 timmar med bil beroende på väder o årstid, väglag,jag o min sambo o våra 3 hundar från Stockholm, nu är vi i mo i Rana för att fira nyår, vi åker hem på onsdag, gott nytt år till er alla

Det rummet såg inte helt fel ut!
Hoppas ni kommer till Skåne någon gång 2013 igen. Så vi kan träffa er igen.
Ha ett GOTT NYTT ÅR. Hoppas att ni får en mysig nyårsáfton.
Kramar
Lotta

Härligt med ett fint hotellrum! Uppskattar också sköna kuddar och bra tryck i duschen :-)
Roligt att få se er igår, lika trevliga som vanligt!
Tack för fotot :-) http://enpopprinsessasbekannelser.blogspot.se/2012/12/anglarnas-tid.html
Kram!

Ser ju jättefint ut, både på rummet och utanför fönstret...

Härligt med lite lyxigare när ni är iväg så mycket.

Hoppas du får en härlig söndagskväll.

Kram Madeleine

Mysigt :) Gillar också det hotellet. Ni som reser som ni gör förtjänar lite extra lyx med.
Kram kram


Visst är Helsingborg en vacker stad!
Fint hotellrum ni fick.

Konserten var stämningsfull och Magnus pipa håller hela vägen, O´helga natt ger piggar ;-)

Trevligt att prata lite efteråt, fast man får tunghäfta.

Hoppas ni får vila er lite nu när ni har några dagar ledigt.
Spännande med avslutningen i London, hoppas ni tar lite bilder, saknar bilder från premiären i New York. Visa hela »

Det såg jättefint ut och utsikten var ju inte helller fel. ja det är ju mysigt att få ett skönt boende mellan varven ni far ju på många olika platser med säkert varierande boende. passar även på att önska er goa killar ett riktigt gott nytt år var rädda om er och om varandra.. kramisar

Hej
Gott nytt år på er.
Jag gissar på att ni firar nyårsafton i Thailand i år.
Åsa,Arvika

Håller med; Helsingborg är en underbar stad! Lite mer kontinental känsla där på nå't sätt...
Skönt med lite "extra" efter så många och långa mil ute på vägarna, det var ni väl värda!

Kram

Kommentera