Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kommersiellt bjäfs eller en kul grej i höstmörkret? Ja, åsikterna går väl ganska mycket isär kring firandet speciellt som det lätt förväxlas med Allhelgonahelgen som ju inte är riktigt samma sak. Ser att vänner i USA i alla fall firar för fullt idag med den ena kostymen mer genomtänkt än den andra. Nästa år ska jag banne mig styra upp en fest med maskeradtvång - det är ju sååå kul, speciellt när folk lägger ner tid och energi på att få till nå't bra!

Har i alla fall lovat att hjälpa till med en vampyrmakeup nu till helgen, ska bli kul och se vad det blir - det blir första gången för min del men alltid kul att få överdriva och ta ut svängarna lite extra!

Imorgon ser jag fram mot en ledig dag och tänkte ta mig till Nordic Wellness för ett ordentligt träningspass - har blivit alldeles för glest med dem de senaste två veckorna!

Kram M

Skriv en kommentar

Gillar inte heller detta Halloweenfirandet.....det är ju bara för affärsmännen.....tror att folk blandar ihop detta med Allhelgonahelgen och varför vi firar den....Tända lite ljus och en tanke till dem vi saknar blir det för mig......Kram till Er....:)

inte ett dugg orolig det fixar du med bravur. du är ju så skicklig på det du gör lycka till säger jag ändå.. ha en skön och välförtjänt ledighet också. kram

Halloween är ju så skojigt för både stora och små att förgylla den dystra och mörka hösten med. Man måste inte ta så allvarligt på allt - och nog finns det köphysteri runt andra perioder på året också i så fall, om det nu är det man är emot.

Nä, mer läskigheter och lysande pumpor!!

Kram kram

Tycker att det är helt ok med Halloween-firande för både stora och små. Men tycker också att Allhelgonahelgen är något helt annat så visst är det väl bra om man kan hålla isär dem.

Kram!

Kommentera