Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

 

Vilket år jag haft! Inte nog med att jag tog klivet in i vuxenvärlden på riktigt genom att fylla 40 så har jag på allvar tagit krafttag för min egen hälsa genom förbättrad kost, träning och ändrade levnadsvanor i stort, något jag känner mig oerhört tillfreds med!
 
Bild från julafton i år!
 
En liten bebis kom in i vårt liv, om än inte vår egen så har den lille kommit att betyda massor för både mig och Magnus. Året har dessutom varit fyllt av resor, både i Sverige och utomlands. Jag har haft förmånen att ännu ett år få jobba med det jag brinner allra mest för och framförallt så har den värsta hälsokrisen i familjen Carlsson på sin höjd varit en snuvig näsa och en utdragen liten tand på en av vovvarna.
 
Just nu i vår hytt ombord på Silja Galaxy!
 
Jag ser med glädje fram mot ett nytt år som jag redan nu vet är fyllt av en mängd roliga projekt, resor och framförallt vänner, kärlek och familj!
 
Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
 
Kram M

Skriv en kommentar

Önskar dig ett riktigt gott nytt år också <3
Kram!

Å så fina ni två är. snygg svit har ni också installerat er i så nu önskar jag er en riktigt fin Nyårs kväll och ett lycka till åt Magnus med sitt framträdande senare i kväll. ja skål och trevlig kväll. kramisar till båda.

Gott nytt år till er! Trevlig hytt ni har. Kram Anki

Gott Nytt År till er också??
Hoppas 2014 blir ännu ett bra år för er!!!
Var rädda om er....kram Sabina

Gott Nytt År till dig oxå, eller jag kanske ska önska God fortsättning på det nya året... ;-)

Kram Theres

Gott nytt år till er oxå! KRAMAR

Ett gott nytt år önskar jag Dig o Magnus.....Kram :)

Gott Nytt År till er ookså.Hoppas ni fick ett härligt nyårsfirande igår,det är ni värda.Massor med hälsningar till dig och Magnus

Gott nytt år till er!
Hytten såg helt ok, ut.
Kram Jonny.

God fortsättning på det nya året kära vänner.Sköt om varandra och jag hoppas vi ses snart igen.

God fortsättning på 2014 :))
Kram

Önskar Dig ett fantastiskt 2014!
Kram

Kommentera