Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Just som jag och Magnus passerade Joan Rivers stjärna på Walk of Fame i Hollywood tidigare idag möttes vi av beskedet att Joan bara några minuter tidigare förklarats död på Mount Sinai-sjukhuset i New York. Jag hade precis tagit bilden nedanför och inte en människa förutom jag och Magnus tänkte väl just då så mycket på hennes avtryck i nöjeshistorien på marken nedanför. Men bara två minuter senare var CNN på plats med reporter och kamerateam och andra TV-bolag med bilar med satellitlänk strömmade till i mängder för att inte tala om andra förbipasserande som nåddes av den sorgliga nyheten.

Joan har i många år varit en stor idol och jag har gjort mängder med försök att synka mina resor till USA och samtidigt kanske kunna se henne uppträda men det har alltid spruckit på ett eller annat sätt. Men så i början av förra veckan så bokade jag till slut biljetter till mig och Magnus för att se henne i Royal Albert Hall i London nästa månad. Nu finns hon inte längre - kvinnan jag beundrat så länge och äntligen skulle få se uppträda live.

CNN börjar förbereda för liveinslag...

Jag måste ändå säga att ska man lämna jordelivet så ska man göra det som hon; aktiv in i det sista - kvällen innan hennes insjuknande var hon på ett promotionevent för sin nya bok och dagarna innan i TV. En stark kvinna på många sätt har lämnat oss; har du inte sett dokumentären "A piece of work" med Joan så rekommenderar jag den varmt - den belyser den sköra och bräckliga baksidan av kvinnan som hade svar på tal till allt och alla. Joan en rapp, rutinerad komedienne med både värme och finnes finns inte längre.

Vila i frid Joan, för att citera Magnus på Instagram; vi får ses en annan gång på en annan plats.

Kram M

Skriv en kommentar

Vad tragiskt ??

Så trist. Det verkade ju som om hon var på bättringsvägen...men tydligen inte. :(
Kram!

hon spelade väl i dynastin hon.vila i frid.

Ytterligare en stjärna har slocknat... Sorgligt, men sant!

Kram på dig!

Det var sorgligt. Himlen har fått ytterligare en ängel.

Kommentera