Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jag fick en länk skickad till mig idag; det är faktiskt väldigt sällan jag läser vad som skrivs om mig eller Magnus på nätet. Det är alldeles för mycket hat och ilska i omlopp för att ens vilja lägga tid på det, självklart skrivs det mycket gulligt också, det får man inte glömma bort. Men jag läste vad som skrivits (se nedan). Jag är absolut inte ute efter att någon ska tycka synd om oss eller hänga ut mig och Magnus som offer. Jag kan faktisk inte bry mig mindre om det som plitats ner men vill samtidigt lyfta fram det faktum att Sverige 2014 inte är så upplyst och tolerant som man kanske kan tro. Igår publicerade tidningen Expressen en artikel baserad på en intervju Magnus gjort i ett annat sammanhang. Rubriken gick mer eller mindre ut på att vi skaffat eller stod i begrepp att skaffa barn. I intervjun nämndes det att vi pratat om det, inget annat - men det är inte intressant här utan snarare responsen på artikeln. 

 

Nej, det är absolut inte omöjligt för två karlar att skaffa barn. Det finns flera olika lösningar såsom surrogat och adoption. Att bli gravid; det är däremot omöjligt men heller inget vare sig Magnus eller jag lagt ner speciellt mycket energi på att försöka bli. Ett tips till tjommen som skrev detta är att hålla reda på terminologin, speciellt när man försöker spela auktoritär och i det här fallet utsett sig talesman för kristendomen.

Nästa del av texten är dock den mest beklämmande och löjeväckande. Ett gift stabilt pars önskan att skaffa barn driver alltså en vuxen man till våldsamma gråtattacker? Undrar just om han har barn själv; han känns ju lite smått labil!? Tydligen kan Jesus fixa detta åt oss i alla fall. Han har inte hört av sig än, säger till om jag hör nåt och hur han styrde upp det hela. Han kom ju, vad jag vill minnas, själv från allt annat än en klassisk kärnfamilj?

Kram M

Skriv en kommentar

Orkar inte... Herregud att det finns folk till allt!

Kan med säkerhet säga att alla som klarar av att bli gravida inte är lämpliga att ta hand om sina barn - har inget med det att göra!

Kärlek och styrka till er - Kram!!

*skakar på huvudet*

Det är tråkigt att vi inte har kommit längre. Det är lixom 2014. I bland skäms jag över att vara hetero när jag ser hur folk beter sig mot de som är bi, homo osv.

Att dom bara orkar ??
Älskar man varandra, och skaffar barn, och älskar det lika mycket. Är väl det lika mycket värt som allt annat. Sen finns det säkert dom barnen som har det betydligt värre än vissa andra som har en mamma och pappa. Kärlek och omtanke, sen spelar det väl ingen roll vad det är för kön på föräldrarna. Jag vet att ni hade blivit underbara föräldrar.
Kram på er båda... Visa hela »

Men kära nån! Ja, vad ska man säga??!! Blir alldeles matt!
OM, och i så fall när ni blir föräldrar så är jag den första att skriva under på att ert barn skulle få de bästa föräldrar man kan ha <3 That's it! Bry er aldrig om vad tokstollar säger!
Kraaaam till er båda! <3

Hallåj Mats!
Väldigt tråkigt att läsa att det finns människor som lägger tid på diverse onödigheter. Kallar hans "delaktighet" i ert val med barn, har han med det att göra?

PS; jag kan ställa upp som "tjejkompisen"! :)
Var rädda om varandra. Kram Helena

det är ledsen :( Sorry, jag kan inte så bra svenska... och jag förstår inte allt av texten..
men det är dåligt ich ledsen. Ni är bra och ni älskar är och det är viktig..

Kram på er

Det är bara så beklämmande att läsa! Att vi inte kommit längre år 2014...

Hej Mats o Magnus!
Det är väldigt beklämmande att läsa detta. Jag blir ledsen hur samhället är. Riktigt uselt o beklagligt. Men denna mannen måste ju må dåligt själv. Tyvärr finns det för många tyckare i vårt land o övriga världen. Det jag tycker är viktigast är kärleken mellan två människor. Inget märkvärdigt alls. Vi är många här ute som stöttar er o... Visa hela »

Ja, vad ska man säga om en sådan person... att kön eller antal föräldrar inte spelar någon roll är nog säkert i alla fall. Synd att det finns folk som inte inser det. Kram till er båda.

Könet bestämmer inte om man är eller blir en kärleksfull förälder. Önskar er all lycka!

Ni kommer bli toppenpappor i framtiden. Snart hoppas jag om ni så önskar ??

Kommentera