Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!


Har du haft en fin jul såhär långt? Igår blev vi bortskämda hos mina föräldrar med såväl mat som julklappar och avkoppling! Förutom Magnus, jag och hundarna var även min bror med familj på plats - de  blev dock inte så sena eftersom de hade en tidig flight till Kap Verde-öarna idag.

Imorse hade jag faktsikt ställt klockan ganska tidigt; ville komma ut och röra på mig efter allt stillasittande i bilen den senaste månaden; för att inte tala om all julmat och sötsaker som slunkit ner de senaste dagarna! Det var superfint väder ute med strålande sol - tyvärr blev det ingen bild eftersom min iPhone åkte i backen häromkvällen - bildskärmen sprack från kant till kant. Så snart julen är över får det bli en ny!

Julskinkan börjar faktsikt redan ta slut - tror jag får göra en till!

 

 

 

 

 

Efter träningsrundan käkade vi lite julbrunch hemma och efter det har vi inte gjort många knop, bara tagit det lugnt och slökollat på TV. Skönt med såna dagar ibland!

God fortsättning!

Kram M

Skriv en kommentar

Ajaj vad trist med din ajfån... Klart du ska ha en ny :)

Låter som ni fått lite, eller mycket, julmys efter allt flängande.

Ha en fortsatt bra julhelg!

Kram

Fina bilder! Men sååå trist med din telefon! :( Men desto trevligare låter det med ert julfirande i lugn och ro. Tror ni behövde det nu, efter fullt ös i drygt en månad :) Här är det också soffhäng som gäller idag...slötittar på Sällskapsresan just nu :)) -21 ute här nu, så inomhus känns liksom bäst ;) Har annars haft en intensiv men mysig julhelg så här långt, tillsammans med... Visa hela »

God fortsättning till er båda!

Så fin bild på er <3 God fortsättning!

En sådan fin bild på er ihop med hundarna. God fortsättning!

God fortsättning till Er båda och ett Gott Nytt År.....Kram...:)

Kommentera