Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Igår körde vi sista rätten från denna omgång av Wellnesskassen; Ungsbakad torsk med olivolja, citron, rostad lök och rödbetor. En liten utmaning eftersom varken jag eller Magnus är speciellt förtjusta i torsk om man äter den bara som den är (i gratäng, grytor och soppor gillar vi). Sen är jag inte speciellt glad i rödbetor och när det dessutom skulle smulas chèvre över så höll jag på att ge upp, haha. 

Vill du också testa Wellnesskassen? Rabattkod hittar du här!

Men... skam den som ger sig; på min halva av de ugnsrostade lökarna och rödbetorna bytte jag till fetaost istället och vips blev det mycket bättre och oljan och citronzesten på torsken och  valnötterna som också skulle strös över gjorde mer för smaken än jag trodde den skulle!

Kanske det är dags för en makeover på kontoret?

Vår för mig innebär ofta lite rastlöshet; för mig är det en tid för förändring. Vi har länge letat efter hus men ännu inte riktigt hittat drömhuset; i alla fall inte p ålämpliga tidpunkter. Två hus har vi hunnit totalförälska oss i men de har alltid lyckats med konsstycket att dyka upp precis innan en lång turné eller andra tidskrävande projekt. Eftersom vi bor bra som vi gör har vi heller ingen brådska men vi vill helt klart bo större och ge hundarna större rörelsefrihet i en stor trädgård och närmre till naturen. Tills vi hittar drömhuset får det bli något nytt inredningsprojekt. Förra våren målade vi om alla rum utom hemmakontoret. Hmmm... Kontorsfixprojekt kanske!?

Kram/M:)

Skriv en kommentar

Ja, renovering är nog en innegrej nu på våren, tufft när man håller på, men härligt när det blir klart...
Kram

Kommentera